Wnairz Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Ağustos 2021 #1 Merhaba. Hawk Gaming Chair Fab 4 koltuğumun mekanizmasını değiştirmek için koltuğun amortisörünü sökmek istiyorum fakat amortisör ile mekanizmaya bağlanan kısım sıkışmış, çıkmıyor. Yardımcı olur musunuz.
Merhaba. Hawk Gaming Chair Fab 4 koltuğumun mekanizmasını değiştirmek için koltuğun amortisörünü sökmek istiyorum fakat amortisör ile mekanizmaya bağlanan kısım sıkışmış, çıkmıyor. Yardımcı olur musunuz.
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 20 Ağustos 2021 #2 Çekiçle mekanizmanın üstüne yavaşça vurup gevşetmen lazım.
Wnairz Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Ağustos 2021 #3 G8341 dedi: Çekiçle mekanizmanın üstüne yavaşça vurup gevşetmen lazım. Genişletmek için tıkla... Mekanizmayı kırarak hallettim hocam teşekkürler.
G8341 dedi: Çekiçle mekanizmanın üstüne yavaşça vurup gevşetmen lazım. Genişletmek için tıkla... Mekanizmayı kırarak hallettim hocam teşekkürler.
H hsjs Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 236 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Tİ AMD Ryzen 5600x 2x8GB Corsair DDr4 3600Mhz Ram Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #4 Wnairz dedi: Mekanizmayı kırarak hallettim hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam amortisörürü bende çekiçle çıkardım ve şimdi yukarı çıkmıyor koltuk sizde de böyle oldu mu?
Wnairz dedi: Mekanizmayı kırarak hallettim hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam amortisörürü bende çekiçle çıkardım ve şimdi yukarı çıkmıyor koltuk sizde de böyle oldu mu?
Wnairz Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Mart 2025 #5 hsjs dedi: Hocam amortisörürü bende çekiçle çıkardım ve şimdi yukarı çıkmıyor koltuk sizde de böyle oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam oldu büyük ihtimalle bozulmuş yeni bir amortisör sipariş verin.
hsjs dedi: Hocam amortisörürü bende çekiçle çıkardım ve şimdi yukarı çıkmıyor koltuk sizde de böyle oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam oldu büyük ihtimalle bozulmuş yeni bir amortisör sipariş verin.