Koltuğun kolu kırıldı

malcona1234

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Ofis koltuğu tarzı bir koltuğum var. Markası yok. Kolu kırıldı, nasıl bir kol uyup uymacağını nasıl anlarım? Nasıl bunu tedarik edebilirim? Bilgisi olan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kol koyma yeri nasıl kırıldı? Belki kaynak vesaire yapılabilecek türdendir. Yoksa elinizin altında varsa bir sandalye onun kolçaklarını alabilirsiniz. Onun haricinde kolçak satılacağını sanmıyorum.

Kol koyma yeri sırtımı yasladığım yerle alt mekanizmayı birleştiriyor alttan kırıldı plastik bir yapı kaynakla olacak iş değil buna uygun bir kolçak düzeltebilir tek elimde başka da koltuk yok buna uyuması da lazım.

Kol koyma yeri sırtımı yasladığım yerle alt mekanizmayı birleştiriyor alttan kırıldı plastik bir yapı kaynakla olacak iş değil buna uygun bir kolçak düzeltebilir tek elimde başka da koltuk yok buna uyuması da lazım.
Anladım, dediğiniz kolçak türü piyasada çok yaygın değil. Dediğim gibi internette ya da başka bir yerde satıldığını sanmıyorum. Gene de ofis mobilyacılarına sormak iyi olabilir.

Anladım, dediğiniz kolçak türü piyasada çok yaygın değil. Dediğim gibi internette ya da başka bir yerde satıldığını sanmıyorum. Gene de ofis mobilyacılarına sormak iyi olabilir.

Yani şu tarz hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_20230917_212424.jpg
    IMG_20230917_212424.jpg
    155,8 KB · Görüntüleme: 143
Anladım. Evdeki türksit koltuğumda da buna benzer bir kolçak var. Ürün bu isterseniz bir inceleyin, sizinkiyle aynıysa firmaya yazıp, bu modelin kolçağından satın almak istediğiniz söylerseniz belki yardımcı olurlar.

Evet aynısına benziyor iletişime geçip soracağım teşekkür ederim. Başka bir çare gözükmüyor şu an da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı