Koltuk önerisi

batuhan akbas

Megapat
Selamlar, bu aralar çok ders çalışıyorum. Bu yüzden kullandığım koltuk beni rahatsız ediyor. Fiyatı çok pahalı olmayan ders çalışırken ve oyun oynarken de rahat ettirecek bir şey arıyorum. Bu çok gösterişli oyuncu koltuklarından olmazsa sevinirim. Onun yerine böyle fileli bir ofis koltuğu daha iyi olur gibi geliyor. Teşekkürler.

Bütçeniz ne kadar?

Daha önce fileli koltuk kullandım. Hem fileleri bir süre sonra deforme oluyor hem de terlemek gibi bir sorununuz varsa uzun kullanımda koku yapıyor. Yani deri koltuk almanız daha mantıklı olur bence. Bu arada bütçeniz nedir? Şu koltuğu kullanan bir arkadaşım var sıkıntı yaşamadı ama bir bakın isterseniz fiyatı da uygun. Diğer sitelere bakarsanız belki daha ucuz bulabilirsiniz.
M3 Türksit Yönetici ve Oyuncu Koltuğu

benimde aklımdaki soru o. Arkadaşların attıkları hakkında malum yaz da geliyor. Bunlarda 6-7 saat kalınca çok terleyeceğimi düşünüyorum.
Terlemesinden ziyade; Kıl dönmesi, Basur, Pişik gibi hastalıklar da olabilirsin. Ben de deri koltuk kullandığımdan geçen sene ameliyat oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…