Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 17 Haziran 2022 #1 Yakın zamanda koltuğumun süngerini ve yüzünü değiştireceğim, sert ve dayanıklı kaliteli bir sünger istiyorum. Bu işten hiç anlamam önerisi olan var mı dostlar?
Yakın zamanda koltuğumun süngerini ve yüzünü değiştireceğim, sert ve dayanıklı kaliteli bir sünger istiyorum. Bu işten hiç anlamam önerisi olan var mı dostlar?
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 17 Haziran 2022 #2 Şehrinde mobilyacı varsa oraya gidip sorman daha iyi olur. Oyuncu koltuğu alırken araştırmıştım PU deri ve 60DNS sertlik olması önemliymiş.
Şehrinde mobilyacı varsa oraya gidip sorman daha iyi olur. Oyuncu koltuğu alırken araştırmıştım PU deri ve 60DNS sertlik olması önemliymiş.
Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 17 Haziran 2022 #3 Orion Nebula dedi: Şehrinde mobilyacı varsa oraya gidip sorman daha iyi olur. Oyuncu koltuğu alırken araştırmıştım pu deri ve 60DNS sertlik olması önemliymiş. Genişletmek için tıkla... Hocam var,ancak usta değil pek de güvenmiyorum açıkçası. Bu arada çok teşekkür ederim.
Orion Nebula dedi: Şehrinde mobilyacı varsa oraya gidip sorman daha iyi olur. Oyuncu koltuğu alırken araştırmıştım pu deri ve 60DNS sertlik olması önemliymiş. Genişletmek için tıkla... Hocam var,ancak usta değil pek de güvenmiyorum açıkçası. Bu arada çok teşekkür ederim.