kross_01 Yoctopat Katılım 26 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:50 #1 Herkese iyi günler koltuk ve halı yıkama makinesi almayı düşünüyorum yakın zamanda iki adet ürün arasında kaldım. Hangisi daha iyi ya da başka marka önerisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz? 1. PTTAVM: Torima CX-002B Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi Cam Temizleme Leke Çıkartma Makinesi 2. PTTAVM: Kiwi KCC-4318 Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi Beyaz Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:55
Herkese iyi günler koltuk ve halı yıkama makinesi almayı düşünüyorum yakın zamanda iki adet ürün arasında kaldım. Hangisi daha iyi ya da başka marka önerisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz? 1. PTTAVM: Torima CX-002B Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi Cam Temizleme Leke Çıkartma Makinesi 2. PTTAVM: Kiwi KCC-4318 Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi Beyaz
X xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 477 Dün 22:58 #2 Fakir Spot Cleaner Halı & Koltuk Leke Temizleyici Siyah - Fiyatı, Yorumları bunu alın derim. Torimaymış kiwiymiş yüzlerine bakılmaz.
Fakir Spot Cleaner Halı & Koltuk Leke Temizleyici Siyah - Fiyatı, Yorumları bunu alın derim. Torimaymış kiwiymiş yüzlerine bakılmaz.
kross_01 Yoctopat Katılım 26 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:34 #4 xoceanx dedi: Fakir Spot Cleaner Halı & Koltuk Leke Temizleyici Siyah - Fiyatı, Yorumları bunu alın derim. Torimaymış kiwiymiş yüzlerine bakılmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam size güvendim sipariş verdim inşallah dediğiniz gibi çıkar.
xoceanx dedi: Fakir Spot Cleaner Halı & Koltuk Leke Temizleyici Siyah - Fiyatı, Yorumları bunu alın derim. Torimaymış kiwiymiş yüzlerine bakılmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam size güvendim sipariş verdim inşallah dediğiniz gibi çıkar.
X xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 477 Dün 23:35 #5 kross_01 dedi: Hocam size güvendim sipariş verdim inşallah dediğiniz gibi çıkar. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum ben memnunum o yüzden önerdim. Çekim gücü baya iyi.
kross_01 dedi: Hocam size güvendim sipariş verdim inşallah dediğiniz gibi çıkar. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum ben memnunum o yüzden önerdim. Çekim gücü baya iyi.
kross_01 Yoctopat Katılım 26 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:37 #6 xoceanx dedi: Kullanıyorum ben memnunum o yüzden önerdim. Genişletmek için tıkla... Tamam dır o zaman teşekkür ederim bir sorun daha olacak makineye ne kullanıyorsunuz özle koltuk yıkama şampuanında almallı mıyım?
xoceanx dedi: Kullanıyorum ben memnunum o yüzden önerdim. Genişletmek için tıkla... Tamam dır o zaman teşekkür ederim bir sorun daha olacak makineye ne kullanıyorsunuz özle koltuk yıkama şampuanında almallı mıyım?
X xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 477 Dün 23:45 #7 kross_01 dedi: Tamam dır o zaman teşekkür ederim bir sorun daha olacak makineye ne kullanıyorsunuz özle koltuk yıkama şampuanında almallı mıyım? Genişletmek için tıkla... Fakir Makine Klasik Nano Teknolojili Halı Ve Koltuk Şampuanı 1000 ml - Fiyatı, Yorumları ben kendi markasınınkini kullanıyorum makinaya uyumlu olmaz diye başka marka.
kross_01 dedi: Tamam dır o zaman teşekkür ederim bir sorun daha olacak makineye ne kullanıyorsunuz özle koltuk yıkama şampuanında almallı mıyım? Genişletmek için tıkla... Fakir Makine Klasik Nano Teknolojili Halı Ve Koltuk Şampuanı 1000 ml - Fiyatı, Yorumları ben kendi markasınınkini kullanıyorum makinaya uyumlu olmaz diye başka marka.
kross_01 Yoctopat Katılım 26 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:47 #8 xoceanx dedi: Fakir Makine Klasik Nano Teknolojili Halı Ve Koltuk Şampuanı 1000 ml - Fiyatı, Yorumları ben kendi markasınınkini kullanıyorum makineye uyumlu olmaz diye başka marka. Genişletmek için tıkla... Tamam dır teşekkür ederim.
xoceanx dedi: Fakir Makine Klasik Nano Teknolojili Halı Ve Koltuk Şampuanı 1000 ml - Fiyatı, Yorumları ben kendi markasınınkini kullanıyorum makineye uyumlu olmaz diye başka marka. Genişletmek için tıkla... Tamam dır teşekkür ederim.