Benimde sol ayak serçe parmakta kırık ve sağ elimde boksör kırığı oldu. Kırığın, çatlağın yerine ve açısına göre acı değişiyor. Bazen hissedilmiyor bile. 1 Hafta sonra gidenler var, ufak bir ağrı var diye gidiyorlar.
Bence bileğinde bir sıkıntı var. Sonucu yazmayı unutma merak ettik şimdi
@I3eyaz, siz o zaman uyuşturucu içerikli yiyecek, içecek tüketmişsiniz.
Kendi kırıkların dışında bi kaç insanın kine de şahit oldum, bazılarında şiddetli olmayabilir ancak yine de normal bi ağrı gibi olmuyor.
Bence de kırık değil, bileğine elastik bandaj sardırır 2 hafta öyle takılır diyorum. Kırığın açısı önemli Nerede olduğu önemli. Bana da kas gevşetici ve ağrı kesici yazdı ama alçıdayken ve kırıldığında hiç ağrım olmadı. Tabi işaret parmağımın alt kısmını hareket ettiremiyordum ve hareket ettirmeye çalışırken ağrıyordu. En kötü ağrı doktor kemiği düzleştirmek için yaptığı şeylerde yaşadım. Ayak parmağımı sıkıca tutup sağa sola döndürdü Kemiğimi hissettim. El içinde kolu ve parmakları sıkıca tutup dümdüz çektiler. İlk elim kırılmıştı o zaman baya korkmuştum, doktor röntgenlere bakarken "hmm" dediğinde kalbim çarpıyordu. Daha sonra alıştım, ayak parmağım kırıldığında doktorla şakalaşıyorduk
Doğru söylüyorsun @er36po. Hastanede herhangi bir ücret yok, ilacı almaya gidiyorsun borcun çıkıyor. Nerde bedava sağlık hizmeti? Ayrıca @Asım Demir'in dediği gibi, Türkiye'de herşey televizyon önünde iyi gözüküyor.
Klişe olacak ama, kırık olduğunda kolunu oynatamazsın veya halk tabiri ile yerinde duramazsın.
Burada bir şey diyemeyiz, desek de doktor değiliz. Hastaneye gidip göster.
yerinde duramazsın tabiri doğru değil daha dün dirsekle omuz aram kırıldı az bişey ağrı yaptı fazla bişey yok alçıya aldılar hiç ağrım yok şuan ama kırıldığında kolum yamulmuştu çok kötü bi his bide kolunu hiç oynatamazsın o doğru pazum falan şişmişti benimde kaslar sıkışıyo heralde allaha şükür çok bişey olmadı ama kemiğim bildiğn ortadan ayrılmış