Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Nisan 2022 #11 kino dedi: Islak, ılık nemli beze biraz sabun sürüp yavaşça yapışan yeri ovalayarak çek. Gerçi banyoya masayla mı gideceksin benimkisi de laf işte. Genişletmek için tıkla... Düşününce çok komik geldi. Yapışan AMD işlemciyi çıkardığımız gibi sağ sol yaparak dene.
kino dedi: Islak, ılık nemli beze biraz sabun sürüp yavaşça yapışan yeri ovalayarak çek. Gerçi banyoya masayla mı gideceksin benimkisi de laf işte. Genişletmek için tıkla... Düşününce çok komik geldi. Yapışan AMD işlemciyi çıkardığımız gibi sağ sol yaparak dene.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 12 Nisan 2022 #12 raigod dedi: Dost ağzını "o" yaparak sıcak hava üfle bunu yaklaşık yarım saat yaparsan yapıştırıcı yumuşamış olur devamını da elinle ayırabilirsin eğer hala sert ise biraz daha üfle. Genişletmek için tıkla... Hohlaması lazım.
raigod dedi: Dost ağzını "o" yaparak sıcak hava üfle bunu yaklaşık yarım saat yaparsan yapıştırıcı yumuşamış olur devamını da elinle ayırabilirsin eğer hala sert ise biraz daha üfle. Genişletmek için tıkla... Hohlaması lazım.
3 392450 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 298 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Nisan 2022 #13 Masayı sürükleyip çekmecedeki kolonyayı aldım, onu döktüm sağ olun hepiniz. Kolumda da güzel bir dövme kaldı şimdi onu sıcak suyla çıkarırım.
Masayı sürükleyip çekmecedeki kolonyayı aldım, onu döktüm sağ olun hepiniz. Kolumda da güzel bir dövme kaldı şimdi onu sıcak suyla çıkarırım.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.465 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 12 Nisan 2022 #14 392450 dedi: Masayı sürükleyip çekmecedeki kolonyayı aldım, onu döktüm sağ olun hepiniz. Kolumda da güzel bir dövme kaldı şimdi onu sıcak suyla çıkarırım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun iyi güldüm vallahi.
392450 dedi: Masayı sürükleyip çekmecedeki kolonyayı aldım, onu döktüm sağ olun hepiniz. Kolumda da güzel bir dövme kaldı şimdi onu sıcak suyla çıkarırım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun iyi güldüm vallahi.
O Oyuncanavarii Megapat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #15 Isıtabilirsen daha kolay çıkıyor.
3 392450 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 298 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Nisan 2022 #16 PROTECTQ dedi: Geçmiş olsun iyi güldüm vallahi. Genişletmek için tıkla... Harbiden ya halıyı falan topladım masa gelsin diye görsen evin halini. Ve hepsini tek kolumla yaptım
PROTECTQ dedi: Geçmiş olsun iyi güldüm vallahi. Genişletmek için tıkla... Harbiden ya halıyı falan topladım masa gelsin diye görsen evin halini. Ve hepsini tek kolumla yaptım
T timuti Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.354 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Çöpçü 12 Nisan 2022 #17 Saç kurutmayla ısıt biraz.
JixTeq Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 170 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2022 #18 392450 dedi: Masayı sürükleyip çekmecedeki kolonyayı aldım, onu döktüm sağ olun hepiniz. Kolumda da güzel bir dövme kaldı şimdi onu sıcak suyla çıkarırım. Genişletmek için tıkla... Evinizde aseton var ise kolayca çıkar o lekeler.
392450 dedi: Masayı sürükleyip çekmecedeki kolonyayı aldım, onu döktüm sağ olun hepiniz. Kolumda da güzel bir dövme kaldı şimdi onu sıcak suyla çıkarırım. Genişletmek için tıkla... Evinizde aseton var ise kolayca çıkar o lekeler.