XeYeS Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #1 Güm güm diye 2 gündür olmaya başladı. Sol kolumda dışa bakan tarafta güm güm atıyor bazen şiddetli bazen hafif nedir bu?
Güm güm diye 2 gündür olmaya başladı. Sol kolumda dışa bakan tarafta güm güm atıyor bazen şiddetli bazen hafif nedir bu?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 19 Mart 2023 #2 XeYeS dedi: Güm güm diye 2 gündür olmaya başladı. Sol kolumda dışa bakan tarafta güm güm atıyor bazen şiddetli bazen hafif nedir bu? Genişletmek için tıkla... Damarın atması gerekmiyor mu benmi yanlış biliyorum?
XeYeS dedi: Güm güm diye 2 gündür olmaya başladı. Sol kolumda dışa bakan tarafta güm güm atıyor bazen şiddetli bazen hafif nedir bu? Genişletmek için tıkla... Damarın atması gerekmiyor mu benmi yanlış biliyorum?
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #3 Masanda kol dayama yeri varsa ve uzun süre kolunu üstünde tutuyorsan olabilir. Ölmezsiniz hocam (umarım) merak etmeyin.
Masanda kol dayama yeri varsa ve uzun süre kolunu üstünde tutuyorsan olabilir. Ölmezsiniz hocam (umarım) merak etmeyin.
XeYeS Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #4 EsatKa dedi: Damarın atması gerekmiyor mu benmi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Ya evet ama öyle değil yani normal olmadıgını anlayabiliyorum. Bonita dedi: Masanda kol dayama yeri varsa ve uzun süre kolunu üstünde tutuyorsan olabilir. Ölmezsiniz hocam (umarım) merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Sebebini merak ettim ondan sordum. Sağ kolumda sürekli masada.
EsatKa dedi: Damarın atması gerekmiyor mu benmi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Ya evet ama öyle değil yani normal olmadıgını anlayabiliyorum. Bonita dedi: Masanda kol dayama yeri varsa ve uzun süre kolunu üstünde tutuyorsan olabilir. Ölmezsiniz hocam (umarım) merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Sebebini merak ettim ondan sordum. Sağ kolumda sürekli masada.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 19 Mart 2023 #5 XeYeS dedi: Ya evet ama öyle değil yani normal olmadıgını anlayabiliyorum. Sebebini merak ettim ondan sordum. Sağ kolumda sürekli masada. Genişletmek için tıkla... O banada oluyor ara sıra, önemli bir şey değil.
XeYeS dedi: Ya evet ama öyle değil yani normal olmadıgını anlayabiliyorum. Sebebini merak ettim ondan sordum. Sağ kolumda sürekli masada. Genişletmek için tıkla... O banada oluyor ara sıra, önemli bir şey değil.
J jacksparrow56 Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 333 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #6 XeYeS dedi: Güm güm diye 2 gündür olmaya başladı. Sol kolumda dışa bakan tarafta güm güm atıyor bazen şiddetli bazen hafif nedir bu? Genişletmek için tıkla... Ağır bir sey tasıdınız mı hocam?
XeYeS dedi: Güm güm diye 2 gündür olmaya başladı. Sol kolumda dışa bakan tarafta güm güm atıyor bazen şiddetli bazen hafif nedir bu? Genişletmek için tıkla... Ağır bir sey tasıdınız mı hocam?
XeYeS Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #7 jacksparrow56 dedi: Ağır bir şey tasıdınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır 3 yaşındaki kardeşim veya 5 kilogramlık dambıllar hariç ağır bir şey taşımadım. Hala devam ediyor.
jacksparrow56 dedi: Ağır bir şey tasıdınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır 3 yaşındaki kardeşim veya 5 kilogramlık dambıllar hariç ağır bir şey taşımadım. Hala devam ediyor.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 20 Mart 2023 #8 XeYeS dedi: Hayır 3 yaşındaki kardeşim veya 5 kilogramlık dambıllar hariç ağır bir şey taşımadım. Hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Normal hocam, eğer çok tedirginseniz doktora gidin. Bu arada 3 yaşındaki kardeşinizin ne günahı vardı
XeYeS dedi: Hayır 3 yaşındaki kardeşim veya 5 kilogramlık dambıllar hariç ağır bir şey taşımadım. Hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Normal hocam, eğer çok tedirginseniz doktora gidin. Bu arada 3 yaşındaki kardeşinizin ne günahı vardı
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 20 Mart 2023 #9 XeYeS dedi: Hayır 3 yaşındaki kardeşim veya 5 kilogramlık dambıllar hariç ağır bir şey taşımadım. Hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Ağırlık çalıştıysanız normaldir. Buna pump etkisi denir.
XeYeS dedi: Hayır 3 yaşındaki kardeşim veya 5 kilogramlık dambıllar hariç ağır bir şey taşımadım. Hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Ağırlık çalıştıysanız normaldir. Buna pump etkisi denir.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.978 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #10 Düzensiz yeme veya uykudan olabiliyor. Kas atması gibi mi?