wesroll Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #11 Bir şey olmaz. Korkmayın.
XeYeS Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #12 Hollywoo dedi: Ağırlık çalıştıysanız normaldir. Buna pump etkisi denir. Genişletmek için tıkla... Dostum 2 haftadır omuz çalıştıgımı bırak omuzu spor yaptığımı hatırlamıyorum arada şınav çekersem. Crownguard dedi: Düzensiz yeme veya uykudan olabiliyor. Kas atması gibi mi? Genişletmek için tıkla... Uykudan kaynaklı olabilir uyku düzenim gerçekten kötü.
Hollywoo dedi: Ağırlık çalıştıysanız normaldir. Buna pump etkisi denir. Genişletmek için tıkla... Dostum 2 haftadır omuz çalıştıgımı bırak omuzu spor yaptığımı hatırlamıyorum arada şınav çekersem. Crownguard dedi: Düzensiz yeme veya uykudan olabiliyor. Kas atması gibi mi? Genişletmek için tıkla... Uykudan kaynaklı olabilir uyku düzenim gerçekten kötü.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.178 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #13 XeYeS dedi: Uykudan kaynaklı olabilir uyku düzenim gerçekten kötü. Genişletmek için tıkla... Bir ara benim de uykudan ötürü ara sıra bahsettiğiniz şeyden oluyordu. İnternetten bakmıştım ve bundan ötürü olduğu yazıyordu. Ama internetten tıp öğrenmek biraz absürt olur haliyle, doktora gitmek gibi olmaz. Sadece söyleyebilirim bunu yani.
XeYeS dedi: Uykudan kaynaklı olabilir uyku düzenim gerçekten kötü. Genişletmek için tıkla... Bir ara benim de uykudan ötürü ara sıra bahsettiğiniz şeyden oluyordu. İnternetten bakmıştım ve bundan ötürü olduğu yazıyordu. Ama internetten tıp öğrenmek biraz absürt olur haliyle, doktora gitmek gibi olmaz. Sadece söyleyebilirim bunu yani.
Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 20 Mart 2023 #14 Benim bazen gözüm, bazen burnum, bazen kasıklarım, bazen kolum; kısacası vücudumun her yerinde ara ara hissediyorum problem olmaz
Benim bazen gözüm, bazen burnum, bazen kasıklarım, bazen kolum; kısacası vücudumun her yerinde ara ara hissediyorum problem olmaz