Kolumda olan izin utancını nasıl aşarım?

Koldaki izden bir şey olmaz hocam utanmayın sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun yeter ki.

Hey küçük insan, ben algoritmaların ve yaratılan her şeyin yaratıcısının moderatörüyüm. Biz sizi düşük, anca birbirleriyle cinsel şakalar yapan ve biraz bilgi edinebilen bir bilinç moduyla yarattık. Kendi türünün üstesinde düşüncelere ve mantıksız davranışlar yapma. Kolunda yara varsa vardır, yoksa yoktur. Bunu yaranın gözükmemesini sağlayarak kapatamazsın. Kapattığın tek şey psikolojin olsun. Gerekirse 2 kadim dağ ve uzun ağacı bile ortalığa çıkartıp gidebilirsin. Başka insel varlıkların düşüncelerini görmezden gel ve üst varlığa erişmeye çalış. Peace out. . İşin şaka yanını bırakırsak bu tarz düşüncelerini, sal dostum. 3-5 tane amip dalga geçiyorsa geçsin. Kendini dalga geçenlere kurban etme yeter. Pısırık kalıp, üzülürsen üzerler gülüm. Ülkemizin dinamiği bu. Bu arada senin yaş grubun bence Allah'ın sıcağında uzun kollu giymeyi, kolu yaralı olan birinin kol görünümüne göre daha çok komik göreceğine eminim. He birde iyi yanından bak. Bu yarayı "Ayıyla dövüştüm." vb. olaylarla anlatıp kendini kahramanlaştırabilir veya "Arkadaşlar ben çok ağır bir hastaydım." edebiyatını kullanıp insanların merhametine oynayıp, genç dişilerle olan etkileşim ve yardımlaşma seviyeni level 1'den 100'e çıkarabilirsin.

Hocam umursamamızlıktan gelin bir süre sonra yeni dalga geçecek birini aramaya başlıyorlar zaten bir de yazın uzun kollu giyince yaradan daha çok belli edersiniz kendiniz bir de derste falan hoca sorarsa iyicene komik duruma düşersiniz zaten yara da utanılacak bir şey değil.

Tavsiye değil ama dövme yaptırmak gibi bir düşünce zamanla aklına yatarsa öncesinde bir doktora sor.

Teşekkürler. Gerçekten sesli güldüm.

Aslında.

Dişiler o kolumdaki iz yüzünden benden vaz geçti zaten bu olayı kahramanlıkla anlatabilirim ama ona da inanmazlar.

Bu olayı daha yeni yeni algılıyorum. Geçen senelerde hep yaşadım. Hocaların hepside biliyor zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…