Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.755 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Mart 2024 #1 Bir kolye almayı düşünüyorum ama AliExpress'ten mi almalıyım? Yoksa buradan mı karar veremedim. Sizce nereden almalıyım? Sitede güven vermiyor gerçi Instagram'da gördüm. CENNETİN MIZRAĞI KOLYESİ Cennetin Mızrağı Kolyesi takievreni.com.tr
Bir kolye almayı düşünüyorum ama AliExpress'ten mi almalıyım? Yoksa buradan mı karar veremedim. Sizce nereden almalıyım? Sitede güven vermiyor gerçi Instagram'da gördüm. CENNETİN MIZRAĞI KOLYESİ Cennetin Mızrağı Kolyesi takievreni.com.tr
M mimario Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 776 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Mart 2024 #2 E-Ticaret sitelerini tercih etmeni tavsiye ederim. Hem yorumlarda daha önceki müşterilerden gerçek fotoğraflarını görürsün, hem de güven derdin olmaz. Olası bir durumda muhatabın olur
E-Ticaret sitelerini tercih etmeni tavsiye ederim. Hem yorumlarda daha önceki müşterilerden gerçek fotoğraflarını görürsün, hem de güven derdin olmaz. Olası bir durumda muhatabın olur