HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 509 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 16 Ağustos 2022 #1 Kullandığımız kolye zinciri paslanırsa herhangi bir hastalığı tetikler mi? Örnek tetanos gibi cevap bekliyorum arkadaşlar, teşekkürler.
Kullandığımız kolye zinciri paslanırsa herhangi bir hastalığı tetikler mi? Örnek tetanos gibi cevap bekliyorum arkadaşlar, teşekkürler.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.057 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2022 #2 HeyUgurr dedi: Kullandığımız kolye zinciri paslanırsa herhangi bir hastalığı tetikler mi? Örnek tetanos gibi cevap bekliyorum arkadaşlar, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tetanos sadece vücudun içine paslı bir şey batarsa olur diye biliyorum ama tam emin değilim. Olacağını sanmıyorum.
HeyUgurr dedi: Kullandığımız kolye zinciri paslanırsa herhangi bir hastalığı tetikler mi? Örnek tetanos gibi cevap bekliyorum arkadaşlar, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tetanos sadece vücudun içine paslı bir şey batarsa olur diye biliyorum ama tam emin değilim. Olacağını sanmıyorum.