Komagene'de garsonlara saatlik ne kadar ücret verilir?

Erenroids

Hectopat
Daha fazla  
Daha anlaşmadım ama Komagene'de garson olarak çalışacağım. Gece vardiyasında 19.00-04.00 arasında saatlik ne kadar ücret verirler tahmini?

Çalıştıktan sonra mı maaşınızı öğreniyorsunuz?

Daha anlasmadim adamlarla anlaşırsam ne kadar verirler diye soruyorum bende dostum sadece eleman ihtiyaçları var konuştum numara ve bilgilerimi aldılar biz size ulaşırız dediler ücret bilgisi vermediler.

Anlaştınız ancak ücret ve şartları konuşmadınız mı?

Brüt asgari ücret 10.008 TL. Saatlik brüt asgari ücret ise 44,48 TL. Bu tutarladan sosyal güvenlik kurumu ve vergiler kesilecek tabii.

Komagene ne verir bilmem ama saatlik ücretler part time olduğu zaman verilir diye biliyorum. 9 saat çalışma süreniz part değil tam gün. Bu da en az asgari ücret üzerinden günlük 325 TL yapar.

Part oluyor galiba bir sabah bir akşam vardiya dedi kadın sabaha seni almazlar dedi mutfak isi oluyor ondan akşam vardiyasına alırlar dedi.

Anlaştınız ancak ücret ve şartları konuşmadınız mı?

Brüt asgari ücret 10.008 TL. Saatlik brüt asgari ücret ise 44,48 TL. Bu tutarladan sosyal güvenlik kurumu ve vergiler kesilecek tabii.

Onları pek kaale almazlar büyük ihtimal. Sadece 15 tatilde çalışacağım çünkü öğrenciyim.

Komagene ne verir bilmem ama saatlik ücretler part time olduğu zaman verilir diye biliyorum. 9 saat çalışma süreniz part değil tam gün. Bu da en az asgari ücret üzerinden günlük 325 TL yapar.
Bu tutara nasıl ulaştınız?

Part oluyor galiba bir sabah bir akşam vardiya dedi kadın sabaha seni almazlar dedi mutfak isi oluyor ondan akşam vardiyasına alırlar dedi.

Sabah-Akşam vardiya olması çalışma süresini aştığı için yapılan bölünme. Çalışma süreniz tam gün.

Bu tutara nasıl ulaştınız?

Aylık verilmesi gereken minimum ücret/26. Kısaca 8500/26=326,92...

Sadece 15 tatilde çalışacağım çünkü öğrenciyim.

O zaman muhtemelen günlük 250-300 TL gibi bir rakam verirler resmi bir şey yapmazlarsa.

Sabah-akşam vardiya olması çalışma süresini aştığı için yapılan bölünme. Çalışma süreniz tam gün.

Aylık verilmesi gereken minimum ücret/26. kısaca 8500/26=326,92...

O zaman muhtemelen günlük 250-300 TL gibi bir rakam verirler resmi bir şey yapmazlarsa.

O civarda verirlerse cidden iyi burada saatlik ücret 20 25 aralığında emin değilim tam olarak ama hesapladığım kadarıyla öyle oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı