Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:02 #1 1. sorum; yukarıdaki soruya evet dersek 2. 6 aya gönüllü mü oluyoruz? 2. sorum; komando ile erin farkı nedir?
1. sorum; yukarıdaki soruya evet dersek 2. 6 aya gönüllü mü oluyoruz? 2. sorum; komando ile erin farkı nedir?
Çözüm Stack Çarşamba 16:31 Kerem.1 dedi: Numaraları gözlük kullanıyorum bu komanda olmak için bir engel midir peki. Genişletmek için tıkla... 1.50'yi geçmemesi lazım diye biliyorum kesin olmamakla beraber 2 de olabilir.
Kerem.1 dedi: Numaraları gözlük kullanıyorum bu komanda olmak için bir engel midir peki. Genişletmek için tıkla... 1.50'yi geçmemesi lazım diye biliyorum kesin olmamakla beraber 2 de olabilir.
KS KS Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:33 #11 Biraz araştırdım ama komanda aktif çatışma bölgerine gidiyor mu er e göre daha mı fazla askiyon alıyor yetkisi daha mı fazla? Artı 0 Eksi
Biraz araştırdım ama komanda aktif çatışma bölgerine gidiyor mu er e göre daha mı fazla askiyon alıyor yetkisi daha mı fazla?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.811 Çözümler 12 Yer İstanbul Çarşamba 15:47 #12 Kerem.1 dedi: Biraz araştırdım ama komanda aktif çatışma bölgerine gidiyor mu er e göre daha mı fazla askiyon alıyor yetkisi daha mı fazla? Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim erlerin hiçbiri çatışma bölgesinde bulunmaz. Komando er olacaksan mantıken sende bulunmazsın. Artı 0 Eksi
Kerem.1 dedi: Biraz araştırdım ama komanda aktif çatışma bölgerine gidiyor mu er e göre daha mı fazla askiyon alıyor yetkisi daha mı fazla? Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim erlerin hiçbiri çatışma bölgesinde bulunmaz. Komando er olacaksan mantıken sende bulunmazsın.
KS KS Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:56 #13 Stack dedi: Yok kardeşim erlerin hiçbiri çatışma bölgesinde bulunmaz. Komando er olacaksan mantıken sende bulunmazsın. Genişletmek için tıkla... Numaraları Gözlük kullanıyorum bu komanda olmak için bir engel midir peki. Artı 0 Eksi
Stack dedi: Yok kardeşim erlerin hiçbiri çatışma bölgesinde bulunmaz. Komando er olacaksan mantıken sende bulunmazsın. Genişletmek için tıkla... Numaraları Gözlük kullanıyorum bu komanda olmak için bir engel midir peki.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.811 Çözümler 12 Yer İstanbul Çarşamba 16:31 #14 Kerem.1 dedi: Numaraları gözlük kullanıyorum bu komanda olmak için bir engel midir peki. Genişletmek için tıkla... 1.50'yi geçmemesi lazım diye biliyorum kesin olmamakla beraber 2 de olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Kerem.1 dedi: Numaraları gözlük kullanıyorum bu komanda olmak için bir engel midir peki. Genişletmek için tıkla... 1.50'yi geçmemesi lazım diye biliyorum kesin olmamakla beraber 2 de olabilir.
KS KS Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:16 #15 Teşekkür ederim herkese. @Stack Hocam son olarak. Komandoyu evet olarak işaretlersem kesin olarak gider miyim yada hayır işaretlersem ne olur ? Şansa da bağlı mı bu iş yoksa. Son düzenleme: Çarşamba 17:16 Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim herkese. @Stack Hocam son olarak. Komandoyu evet olarak işaretlersem kesin olarak gider miyim yada hayır işaretlersem ne olur ? Şansa da bağlı mı bu iş yoksa.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.811 Çözümler 12 Yer İstanbul Çarşamba 17:55 #16 Kerem.1 dedi: Teşekkür ederim herkese. @Stack hocam son olarak. Komandoyu evet olarak işaretlersem kesin olarak gider miyim ya da hayır işaretlersem ne olur? Şansa da bağlı mı bu iş yoksa. Genişletmek için tıkla... Sağlık uygunluğu, sistem ataması, ek şartlar yani kısacası şansına bağlı. Seçmezsen bir şey olmaz sınıfına göre askerliğine devam edersin piyade, topçu, ikmal vesaire. Artı 0 Eksi
Kerem.1 dedi: Teşekkür ederim herkese. @Stack hocam son olarak. Komandoyu evet olarak işaretlersem kesin olarak gider miyim ya da hayır işaretlersem ne olur? Şansa da bağlı mı bu iş yoksa. Genişletmek için tıkla... Sağlık uygunluğu, sistem ataması, ek şartlar yani kısacası şansına bağlı. Seçmezsen bir şey olmaz sınıfına göre askerliğine devam edersin piyade, topçu, ikmal vesaire.