Kombi önerisi

Aykut Kara

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar evine kombi yaptıracak bir arkadaş. Hangi marka iyidir ne tür özellikler lazım? Son olarak Sanica marka kombi nasıldır? Teşekkürler şimdiden.

Demirdöküm markasını öneririm. Yıllardır kullanıyorum 1 kere bile arıza vermedi ya da sorun yaşamadım. Yoğuşmalı olanlar fiyat olarak da az yakıyor ve ekonomik. İstanbul için servis kalitesi de çok iyiydi.

Açıkçası biraz da şans işi E.C.A kombi kullanıyordum önceden 6 ay sonra içindeki su pompası gibi şey patlamıştı her yeri su basmıştı. Daha sonra demirdöküm markasını kullanmaya başladım.

Demirdöküm markasını öneririm. Yıllardır kullanıyorum 1 kere bile arıza vermedi ya da sorun yaşamadım. Yoğuşmalı olanlar fiyat olarak da az yakıyor ve ekonomik. İstanbul için servis kalitesi de çok iyiydi.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam

Hocam kombici tanıdığım var vailant, baymak kullanıyor.

Artı olarak 2009'dan beri vailant kombi kullanıyorum xd.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam.

10 yıldır Demirdöküm kullanıyorum. Sıfır sıkıntı. Her model aynı değilmiş ama.
Bakım için gelen servis yetkilisi her geldiğinde " Abi bu model üzerine kombi tanımam şimdiye kadar kimde varsa bakım dışında bozuk diye tamire gitmedik" diyor. Son geldiğinde şuan hangileri iyi diye sormuştum,
Buderus ve Vailant en iyileri demişti bana.

10 yıldır Demirdöküm kullanıyorum. Sıfır sıkıntı. Her model aynı değilmiş ama.
Bakım için gelen servis yetkilisi her geldiğinde " Abi bu model üzerine kombi tanımam şimdiye kadar kimde varsa bakım dışında bozuk diye tamire gitmedik" diyor. Son geldiğinde şuan hangileri iyi diye sormuştum,
Buderus ve Vailant en iyileri demişti bana.
anladım hocam teşekkür ediyorum yanıtınız için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı