Kombin nasıl yapılır?

emirturker000071

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, genelde sade giyinmeyi seven biriyim ama bu aralar kombin yaparak biraz daha şık gözükmeye çalışıyorum. Önerileriniz nelerdir? Yardıma ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhaba, genelde sade giyinmeyi seven biriyim ama bu aralar kombin yaparak biraz daha şık gözükmeye çalışıyorum. Önerileriniz nelerdir? Yardıma ihtiyacım var.
İstediğin tarzın adını bul, old money, street wear, oldschool vesaire. Pinteresta yaz, oradan hoşuna giden kombinleri çal, ya da ilham al kendine göre değiştirerek yap.

Nasıl bir giyim tarzı benimsediğine bağlı. İki üç farklı tarz belirleyip o şekilde giyinebilirsin. Ben sevdiğim tarzları söyleyeyim mesela.

Düz bir suni deri ceket, içine düz bir siyah yarım kol veya uzun kol kıyafet, alta haki renk kargo pantolon, kalın tabanlı siyah bir ayakkabı. Sol kulağa da gümüş küpe, tercihen 6mm. Günlük ve çok hoş görünen bir tarz mesela bence.

Bej rengi şık yakalı bir ceket, içine beyaz polo yaka bir üst, alta bej rengi kumaş pantolon, ayakkabı olarak da yine siyah kalın tabanlı bir ayakkabı. Bu da daha klasik ama yine güzel görünür. Kendi zevkine göre renkleri vs. ayarlayarak yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı