Kombin nasıl yapılmalı?

Dediğim gibi çok kasmana bence gerek yok. Açık renk kıyafetlerin altına koyu pantolonlar güzel gidebilir.

Farklı renkler tercih ederken çok açık tercih etmemenizi tavsiye ederim. Hafif koyu yeşil olabilir. Hafif koyu kırmızı tonları falan bunlar güzel olur. Ama çok açık renkler sırıtır.

Haklısınız ben de bu kadar takmazdım ama sanki çevremde tek kötü giyinen benmiş gibi hissediyorum.

Hocam farkın o olsun takılma erkek gibi giyin ben spor yapıyorum birkaç aydır Allah'ın izniyle iyice gelişince bir atlet bir eşofman bu kadar sende çok takılma böyle işlere.

Anladım ben biraz fazla büyütüyorum sanırım. Dediklerinizi dikkate alarak birkaç parça bir şey alır gerisini çok takmam o zaman.

Hocam farkın o olsun takılma erkek gibi giyin ben spor yapıyorum birkaç aydır Allah'ın izniyle iyice gelişince bir atlet bir eşofman bu kadar sende çok takılma böyle işlere.
Haklısın ben de yürüyüşe başladım inşallah ikimiz de istediğimiz vücutlara sahip oluruz

Her gün için ayrı kombin yapmanıza gerek yok. Ki bu ekonomik şartlarda yapmak çok zor zaten.

Benim kişisel zevkim olsa da bence çok renkli giyinmenize gerek yok. Basit bir örnek olarak mesela, siyah eşofman, beyaz tişört ve gri sweatshirt ile mis gibi bir kombin yapabilirsiniz. Tişörtü içinize sokmayın, sweatshirtün altından gözüksün. Bu sayede birbiri ile uyumlu üç renk kullanarak güzel bir kombin yapmış olursunuz.

Ayakkabı mevzusu da var. Güzel bir beyaz sneakerınız olsun mutlaka. Hemen hemen her şeyle uyumlu olur.
Anladım ben biraz fazla büyütüyorum sanırım. Dediklerinizi dikkate alarak birkaç parça bir şey alır gerisini çok takmam o zaman.
Fazla parça karışıklık yaratır. Dediğim gibi, kalıbı güzel olan bir sweatshirt bulup ondan 3-4 renk alın. Bu renkler sık sık giyebileceğiniz renkler olsun. Örnek vermek gerekirse siyah, gri, beyaz, kahverengi gibi. Bir de altınıza siyah eşofman ya da pantolon, son olarak da beyaz tişört. Bu kadar.

İnşallah hocam şahsen iyi vücudum olunca çıplak bile gezsen kimse yadırgamaz.

Sosyal medyada gördüğün maskülenite pompalayan gönderiler seni fazla etkilemiş hocam, bu şekilde ne kendini geliştirebilirsin ne de etrafındaki insanları

Hocam fazla etkilemedi merak etme spor yapmıyorken veya sosyal medyayla bu kadar uğraşmazkende hep basit bir eşofman bir kazak veya tişört giyerdim hatta kombinlere servet döken insanlarlada gülerdim yatırırımımı kendime yapıyorum sağlık beslenme spor vs.

Bu kombin güzelmiş hocam. Beyaz ayakkabı olarak da blazerım var o yeterli olur diye düşünüyorum.

Ne o renkli renkli lgbt mbgt gibi.

Erkek adam beyaz atlet giyer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…