Ekitai Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #11 Bilgici1 dedi: Alta converse hangi renk gider peki? Genişletmek için tıkla... Bence resimdeki gibi klasik siyah beyaz Converse. Tabi bu kombini biraz daha casual yapıyor. roxy1881 dedi: Siyah klâsik loafer tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz daha resmi bir şeyler istiyorsan arkadaşın tercih ettiği de güzel olur.
Bilgici1 dedi: Alta converse hangi renk gider peki? Genişletmek için tıkla... Bence resimdeki gibi klasik siyah beyaz Converse. Tabi bu kombini biraz daha casual yapıyor. roxy1881 dedi: Siyah klâsik loafer tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz daha resmi bir şeyler istiyorsan arkadaşın tercih ettiği de güzel olur.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2025 #12 Ekitai dedi: Bence resimdeki gibi klasik siyah beyaz Converse. Tabii bu kombini biraz daha casual yapıyor. Biraz daha resmi bir şeyler istiyorsan arkadaşın tercih ettiği de güzel olur. Genişletmek için tıkla... Elimde bu ayakkabı vardı bende bu tarz bir şey yaptım bakacağım olmadı ondan alırım
Ekitai dedi: Bence resimdeki gibi klasik siyah beyaz Converse. Tabii bu kombini biraz daha casual yapıyor. Biraz daha resmi bir şeyler istiyorsan arkadaşın tercih ettiği de güzel olur. Genişletmek için tıkla... Elimde bu ayakkabı vardı bende bu tarz bir şey yaptım bakacağım olmadı ondan alırım
Ekitai Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #13 Bilgici1 dedi: Elimde bu ayakkabı vardı bende bu tarz bir şey yaptım bakacağım olmadı ondan alırım Genişletmek için tıkla... Ayakkabı çok gözükmese bile bence önemli bir parça direkt tüm kombinin tarzını değiştirmeye yetiyor. O yüzden nasıl bir tarz istediğine göre al ayakkabıyı bence.
Bilgici1 dedi: Elimde bu ayakkabı vardı bende bu tarz bir şey yaptım bakacağım olmadı ondan alırım Genişletmek için tıkla... Ayakkabı çok gözükmese bile bence önemli bir parça direkt tüm kombinin tarzını değiştirmeye yetiyor. O yüzden nasıl bir tarz istediğine göre al ayakkabıyı bence.