Komik anılarınız neler?

sarper.07

Decapat
Daha fazla  
Bu aralar biraz üzgünüm. Böyle gülebileceğim komik bir anınız var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir kere okul çıkışında yürürken kız arkadaşımın sesini duydum. Durmadan arkamı dönerek el salladım ona... O anda birden sırt üste düştüm. Çok komik bir durum olmuştu

Bir kere okul çıkışında yürürken kız arkadaşımın sesini duydum. Durmadan arkamı dönerek el salladım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tenis sahasına kaçak girmiştik orda kaykay sürüyorduk.

Her aklıma geldikçe güldüğüm bir anım var. Zamanında ortaokuldan arkadaşlarla sürekli yakınımızdaki parkta otururduk. Çekirdek-kola vs. yapardık. Bir süre sonra oranın tanınan bir tinerci sarhoş abisi yanımıza gelmeye başladı. Biz de adamı dışlamak yerine arkadaş canlısı davranıyorduk. Bir süre sonra arkadaş olmuştuk adamla. Ama adam biraz garipti tabii. Bir keresinde normal şekilde sohbet ederken bir anda gelin geçler oyun oynayalım diyip pantolonunun içinden (oraya nasıl soktu bilmiyorum) bir laptop çıkardı. İşin komik tarafı da laptop tamamen bozuktu. Adam hayali şekilde bozuk laptop ile oyun oynamaya başladı. Biz de telefonları çıkarıp adama ayak uydurmaya başladık. Tabii bir süre sonra adamın kendini iyice kaptırdığını görünce masadan kalkıp kaçtık. Akşam parkın önünden geçerken adamın hala aynı yerde oyun oynamaya çalıştığını gördüm. Aralıksız 2 hafta güldüğüm bir anımdır. Sanırım 2 sene önce araba çarptığı için ölmüş. Allah rahmet eylesin.

İmam hatipde okuduğum için cuma namazında kız abdesti yoğunluk yüzünden namaza kadar erkekler kullanabiliyordu bende biraz geç kalmıştım abdest sonrası tuvalet yapıldığı zaman abdest bozulduğu için ilk başta tuvalete gireyim dedim girdim tam çıkacağım kızlar tuvalete girmişti hemen giderler diye bekledim biraz ama 10 dakikadır çıkmadılar ve namaz başladı o an ilk kez o kadar korkmuştum ki altıma yapacaktım sonra ben bekliyorum çıkmalarını bir türlü çıkmıyorlar bir süre sonra baktım biri kapıyı yumrukluyo çık artık diye benimde sesim çıkamıyor çünkü erkek olduğunu anlarsalar sapık damgası yiyeceğim olmaz, 10 dakika yumrukladı belkide ancak hiçbir şey yapamadım o an şapkayı yüzümle kapatıp kaçmayı düşündüm, öğretmenler zilide çaldı halen çıkmıyorlar resmen içimden bağırıyor yalvarıyorum çıksınlar diye, o an düşündüğüm şeyi yapmayı planladım yapacakken şansa kızlar çıktı bende hemen etrafa bakarak çıktım o sırada 2 tane hoca beni gördü ama ben korkudan o kadar hızlı koştum ki göremediler Allah'tan hocada gelmemişti oturdum sırama dahada orda abdest almaya gitmedim.

Ben bozuk süpürge ile temizlik yapıyordum. Süpürgenin torba takılan bölümü zamanla çürüyüp koptuğu için torbayı bantla yapıştırayım idare eder heralde kafasıyla kullanmaya başladım salonu ve birkaç odayı süpürdükten sonra süpürgenin çekişten düştüğünü fark ettim yorulduğum için mola verdim bir süre, mola dönüşü gözümden kaçan yerleri tekrar süpürmeye koyuldum. Tam bitirecekken süpürge son nefesini verdi ve zor bela yerinde duran torbası bomba gibi patladı. Yarım saat sonra ancak kendime gelebildim. Temizlemek için canımın çıktığı salon felaket bir hâle bürünmüştü. İlk işim komşudan süpürge istemek oldu ama kendimi temizlemeyi unuttuğum için güzelce benle eğlendiler benim jeton geç düştüğü için o an anlamadım ama içeri girince giyinme dolabının aynasından halimi görünce bende katıla katıla gülmeye başladım bu da böyle traji-komik bir anımdır.
Tanım: Arızalı süpürge kullanmayın. Toz torbasız süpürge edinin.

Okula yürüyerek gidiyorum ve yarım saatlik yolum var daha yokuşu çıkıyordum yanımdada bir tane daha yapılmamış bir inşaat vardı inşaatın içinden kangal çıktı kovaladı beni neredeyse okulun oraya kadar ve sırtımdaki çantada çok ağır olduğu için koşmakta zorlanıyordum üst geçitten çıkarken ayağım takıldı 3 basamak aşağıya düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…