Daha önce GTO ve One Punch Man izledim öyle aman aman gülmemiştim şöyle güzel tam gülmelik Ecchi veya yetişkin içerik barındırmayan külot şakalarının yapılmadığı güzel soft anime arıyorum şimdiden teşekkürler.
Yetişkin içerik istemiyorum demişsiniz fakat eğer bir şans verirseniz Grand Blue önerebilirim. Hem animesi hem de mangasında yarım saat kadar aralıksız kahkaha attığım sahneler olmuştu .
Evet izleyebilirim daha sonra dün gece Gantz-ı bitirdim yani 37 cilt boyunca kadın memeli kapaklarla bölüme başladığım için bir süre meme ve külot görmek istemiyorum şu an bahsederken bile midem bulanıyor axaxa.
Cautious Hero, Handa-kun, Sakamoto desu ga, Umaru-chan, Miss Kobayashi-san, Isekai Oji-san, Azumanga Daioh, Danshi Koukousei. Genelde animelerde komedi Ecchi (yetişkin içerik) yönünden ilerler. O yüzden öyle şakaların olmadığı anime bulmak zor.
Cautious Hero, Handa-kun, Sakamoto desu ga, Umaru-chan, Miss Kobayashi-san, Isekai Oji-san, Azumanga Daioh, Danshi Koukousei. Genelde animelerde komedi Ecchi (yetişkin içerik) yönünden ilerler. O yüzden öyle şakaların olmadığı anime bulmak zor.
Olabilir ama One Punch Man izlerken hissettiğim o zorlama hissi olmasa yeter ben daha çok Naruto ve One Piece-deki gibi biraz daha soft komedi seviyorum.
School Rumble. Sadece ilk sezonu öneririm. Diğer sezonlar ilk sezonun verdiği komiklik ve tadı yakalayamamış. Sadece ilk animem olduğundan hepsini izledim.
Özetleyecek olursam belirli bir olay örgüsü yok ve komiklik üzerine kurulu.