Komik bir okul anınızı anlatın

Ortaokul zamanları 8/f'nin hocayı tuvalete kitlendiğini görmüştüm sanırım hademe gelene kadar hoca orada kalmıştı tuvaletlerde okulun en kuytu köşelerindeydi.

İlkokul 2. sınıfta altımı ıslatmıştım hoca tahtaya kaldırmıştı bende su döküldü demiştim.

Rezil olmuştum tüm sınıf önünde

Lise anımı anlatayayım. Mayıs ayıydı o zaman, havalar bayağı sıcaktı. Pencereden arı girdi. Bizim sınıftaki çocuk ayağa kalktı ve arıyı iki eliyle vurup öldürdü. Din dersinde oldu bu olay. Öğretmen şunu söyledi: "oğlum sen ne yapıyorsun" dedi.

İlkokul 2. sınıfta altımı ıslatmıştım hoca tahtaya kaldırmıştı bende su döküldü demiştim.

Rezil olmuştum tüm sınıf önünde

Bende öyle olay yaşadım ilkokulda servise binip eve gelince anne su döküldü kurudu demiştim.

10.sınıf, benden sonra(!) sınıfın zeki çocuğu herkes ona bu sayıyı söylediği için kızdı, öğretmene ne olduğunu sordu.

Allah'tan hocada bilmemezlikten geldi(muhtemelen. Tam hatırlamıyorum, belki biliyordu söylemiyordu).

Hatta utançtan sıranın altına kalem almaya inmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…