Technopat Sosyal çok eğlenceli bir yer, ama gerçekten eğlenceli.
Tek sıkıntısı insanların rahatça tuzağa düşüp gereksiz yere uyarı alabileceği konular barındırıyor olması.
"Ölümden sonra ne olacak" konusuna adamın sorusu üzerine ayet paylaşmıştım ama felsefe bölümünde ayet paylaşmak yasak olduğu için bölümden 1 ay süreyle uzaklaştırma aldım. Eğer bilerek ayarladıysa helal olsun, çok rahat çok profesyonel.
Benim anlamadığım konu ayet paylaşmadan adamın iddiasını nasıl çürütebiliriz? Yani "şu şu yoktur" diyor ama sen "al bak var" dediğin zaman uyarı alıyorsun. Acaba bunun etrafından nasıl dolaşabiliriz?
Bu da başka bir videonun konusu.
Yani adamın bir şeyler sallaması serbest, ama cevap vermek yasak.
Güzel bir fikrim var. O zaman komple din konuşmak yasak olsun. Niye yarım iş yapıyoruz? Din konuşulabiliyorsa tam konuşulabilmeli. Yok efendim konuşamazsın ise kimse konuşmasın. Ben millet rahat rahat konuşuyor diye yapıştırdım geçtim. En iyisi bot olmak lazım. Herkes ne diyorsa onu demek lazım. Fikir üretmemek lazım. Ya da çocukça mizah ağırlık şeyler yazmak lazım.
Evet arkadaşlar bugün nasıl tuzağa düştüm size onları anlattım umarım eğlenmişsinizdir. Çünkü ben çok eğlendim.