AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Mart 2021 #51 Skrotski dedi: Arkadaşlar AAA susun aa ayıp AAA sizin yüzünüzden konu kilitlenecek insanlar güzel düşüncelerini paylaşamayacak. Genişletmek için tıkla... Forumdaki herkesin aynı düşüncede olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Skrotski dedi: Arkadaşlar AAA susun aa ayıp AAA sizin yüzünüzden konu kilitlenecek insanlar güzel düşüncelerini paylaşamayacak. Genişletmek için tıkla... Forumdaki herkesin aynı düşüncede olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Skrotski Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 185 Yer Romanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #52 AAA ayıp AAA ben kavga etmeyin diyorum siz konu kilitlensin diye kavga ediyorsunuz aa ayıp aa AAA sus aa ahaha. AyarsıZZ dedi: Forumdaki herkesin aynı düşüncede olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Genişletmek için tıkla... Seni sevmedim.
AAA ayıp AAA ben kavga etmeyin diyorum siz konu kilitlensin diye kavga ediyorsunuz aa ayıp aa AAA sus aa ahaha. AyarsıZZ dedi: Forumdaki herkesin aynı düşüncede olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Genişletmek için tıkla... Seni sevmedim.