4 mü 3 mü, ortaokullulara dalmıştım. Yüzüne bir yumruk atmıştım, gözlüğü yere düşmüştü filan. Sonra bi' amca geldi ayırdı bizi. Yanımda kızlar filanda toplanmıştı, iyice hırslanmıştım. Gülüncek bi' tarafı yok çünkü bu ilk ve son kavgam.
Ben küçükken kavga etmez hep kaçardım. İlk okul 3-4 lerde yine bir gün birileri beni dövmeye çalışıyordu. Okulun koridorlarında koşuyorum bunlardan hızlı da koşarım. Bunlar beni kovalarken sert bir dönüşlü koridora döndüm hemen köşeyi dönerken de boydan boya kapı var açık halde. Ben geçerken o kapıyı beni yakalayamasınlar diye az kapattım. Beni kovalayan arkadaş küçük boylu olduğundan hızını alamayıp kapıya bodozlama girmişti. Enayi . Neyse iyi çocuktu ertesi gün babam gelip bir şeyi var mı diye sormuştu barıştırmıştı bizi. Sonra yine kovalamışlardı.
40 kişi bize dalmaya geldiler ellerinde tornavida ve bıçak vardı biz iki kişi çocukları beyzbol sopasıyla kovaladık ve çocuklardan biri kiloluydu Usain Bolt'dan daha hızlı koşmuştur yani 40 kişi tornavidayla geliyorsunuz sopa görünce niye kaçıyorsunuz anlamadım.
Benim değil ama sakat bir kişinin kavgasını görmüştüm
buradaki adama benziyordu küfür etti sonra bir güzel dövdüler. Olayın gerçeği kadının fotoğrafını falan çekmiş.
Kendi kavga anımda ortaokulda çocuğun biri ile dövüşürken kız meselesi müdüre vurmuştum yanlışlıkla herkes gülüyor tabii ben kim olduğunu görmedim o bayağı komikti.
Çocuğun biri bana sataştı resmen dövecekti. Telefonu çıkardım kimi arıyorsun filan deyip küfür etti. Dayımın belediye başkan yardımcısı olduğunu söyleyince yüzündeki ifadeyi görmeniz lazımdı
Çocuğun biri bana sataştı resmen dövecekti. Telefonu çıkardım kimi arıyorsun filan deyip küfür etti. Dayımın belediye başkan yardımcısı olduğunu söyleyince yüzündeki ifadeyi görmeniz lazımdı