mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.543 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #31 444553 dedi: Hocam siz açıklamadan ben açıklıyım flood üst üste mesaj yapmaya denir yani spam. Genişletmek için tıkla... Evet diğer anlamı da budur. baranegun dedi: Hocam attığınız şeyin neresi komik? Ayrıca "Flood" sürekli alt alta aynı şeyi yazmak değil mi? Genişletmek için tıkla... Dostum sen bana taktın herhalde? neresi komik demişsin sana göre komik olmayabilir sana açıklama yapmak zorunda mıyım?
444553 dedi: Hocam siz açıklamadan ben açıklıyım flood üst üste mesaj yapmaya denir yani spam. Genişletmek için tıkla... Evet diğer anlamı da budur. baranegun dedi: Hocam attığınız şeyin neresi komik? Ayrıca "Flood" sürekli alt alta aynı şeyi yazmak değil mi? Genişletmek için tıkla... Dostum sen bana taktın herhalde? neresi komik demişsin sana göre komik olmayabilir sana açıklama yapmak zorunda mıyım?
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #32 mertpivvo dedi: Evet diğer anlamı da budur. Dostum sen bana taktın herhalde? neresi komik demişsin sana göre komik olmayabilir sana açıklama yapmak zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Küfüre komik diyen insanı ilk defa görüyorum. Ayrıca açıklamak zorundasın.
mertpivvo dedi: Evet diğer anlamı da budur. Dostum sen bana taktın herhalde? neresi komik demişsin sana göre komik olmayabilir sana açıklama yapmak zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Küfüre komik diyen insanı ilk defa görüyorum. Ayrıca açıklamak zorundasın.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.543 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #33 baranegun dedi: Küfüre komik diyen insanı ilk defa görüyorum. Ayrıca açıklamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Anladım abi peki.
baranegun dedi: Küfüre komik diyen insanı ilk defa görüyorum. Ayrıca açıklamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Anladım abi peki.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #34 mertpivvo dedi: Anladım abi peki. Genişletmek için tıkla... Sende "abi", "abla", "AB" deyip geri çekilen kitleden misin?
mertpivvo dedi: Anladım abi peki. Genişletmek için tıkla... Sende "abi", "abla", "AB" deyip geri çekilen kitleden misin?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.543 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #35 baranegun dedi: Sende "abi" "abla" deyip geri çekilen kitleden misin? Genişletmek için tıkla... Sende boş yapıp mesaj kasan kitleden misin?
baranegun dedi: Sende "abi" "abla" deyip geri çekilen kitleden misin? Genişletmek için tıkla... Sende boş yapıp mesaj kasan kitleden misin?
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 23 Nisan 2021 #36 baranegun dedi: Küfüre komik diyen insanı ilk defa görüyorum. Ayrıca açıklamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Hep tartışacak birisini buluyorsun geçen günde benimle tartışmıştın.
baranegun dedi: Küfüre komik diyen insanı ilk defa görüyorum. Ayrıca açıklamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Hep tartışacak birisini buluyorsun geçen günde benimle tartışmıştın.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #37 444553 dedi: Hep tartışacak birisini buluyorsun geçen günde benimle tartışmıştın. Genişletmek için tıkla... Ne zaman tartışmıştık? Konuyu atabilir misin?
444553 dedi: Hep tartışacak birisini buluyorsun geçen günde benimle tartışmıştın. Genişletmek için tıkla... Ne zaman tartışmıştık? Konuyu atabilir misin?
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 23 Nisan 2021 #38 Bu toxiclik nereden kaynaklanıyor?
KalixOxitidirax Picopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Nisan 2021 #39 Napim. (!)
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #40 444553 dedi: Bu toxiclik nereden kaynaklanıyor? Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten neden bu kadar Toxicsiniz? Küfür yazıp komik olduğunu iddia eden, üstüne bunun Flood olduğunu söyleyip kendini savunan ben miyim?
444553 dedi: Bu toxiclik nereden kaynaklanıyor? Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten neden bu kadar Toxicsiniz? Küfür yazıp komik olduğunu iddia eden, üstüne bunun Flood olduğunu söyleyip kendini savunan ben miyim?