Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.901 Çözümler 6 10 Temmuz 2024 #1 Bunu almış babam kötüyse gidip kendim başka marka alacağım tipi hiç güven vermedi.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.142 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 10 Temmuz 2024 #2 Kötü değil, normalde bildiğimiz gibi zeytinyağı yapan bir marka, şampuan içerikleride zeytinyağlı zaten. Fakat burdaki faktör sizin saç yapınız. Misal ben her şampuanı kullanamıyorum kepek yaptığı için.
Kötü değil, normalde bildiğimiz gibi zeytinyağı yapan bir marka, şampuan içerikleride zeytinyağlı zaten. Fakat burdaki faktör sizin saç yapınız. Misal ben her şampuanı kullanamıyorum kepek yaptığı için.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Temmuz 2024 #3 Hiroo dedi: Eki Görüntüle 2248222 Bunu almış babam kötüyse gidip kendim başka marka alacağım tipi hiç güven vermedi. Genişletmek için tıkla... Pek kaliteli gözükmüyor. Erkek şampuanı kullanırsanız daha sağlıklı olur.
Hiroo dedi: Eki Görüntüle 2248222 Bunu almış babam kötüyse gidip kendim başka marka alacağım tipi hiç güven vermedi. Genişletmek için tıkla... Pek kaliteli gözükmüyor. Erkek şampuanı kullanırsanız daha sağlıklı olur.