Furkanloji Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 385 13 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar 2 siteden birine kaydolacağım ama hangisinin komisyon oranları daha düşük, BtcTurk mü binance mi (al-sat)? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2021
Arkadaşlar 2 siteden birine kaydolacağım ama hangisinin komisyon oranları daha düşük, BtcTurk mü binance mi (al-sat)?
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 13 Ocak 2021 #2 Bitlo öneriyorum. Dediğiniz siteler arasından da BtcTurk.
YILSUK11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Ocak 2021 #3 Furkanloji dedi: Arkadaşlar 2 siteden birine kaydolacağım ama hangisinin komisyon oranları daha düşük, BtcTurk mü binance mi (al-sat)? Genişletmek için tıkla... 2 sitenin komisyon oranlarını karşılaştıramam ama BTCTURK önermiyorum. Çünkü borsada yoğunluk olduğu zaman site çökebiliyor.
Furkanloji dedi: Arkadaşlar 2 siteden birine kaydolacağım ama hangisinin komisyon oranları daha düşük, BtcTurk mü binance mi (al-sat)? Genişletmek için tıkla... 2 sitenin komisyon oranlarını karşılaştıramam ama BTCTURK önermiyorum. Çünkü borsada yoğunluk olduğu zaman site çökebiliyor.