Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 17 Nisan 2023 #21 333365 dedi: Emin misiniz? Sanki zamanında denediğimde olmamıştı diye hatırlıyorum. Bilgimden şüphe ettiğim için üstünü çizdim, yanlış bilgi vermiş olmayalım. Genişletmek için tıkla... Ben ininalde para kalmasın diye hep böyle yapıyorum.
333365 dedi: Emin misiniz? Sanki zamanında denediğimde olmamıştı diye hatırlıyorum. Bilgimden şüphe ettiğim için üstünü çizdim, yanlış bilgi vermiş olmayalım. Genişletmek için tıkla... Ben ininalde para kalmasın diye hep böyle yapıyorum.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 17 Nisan 2023 #22 333365 dedi: Emin misiniz? Sanki zamanında denediğimde olmamıştı diye hatırlıyorum. Bilgimden şüphe ettiğim için üstünü çizdim, yanlış bilgi vermiş olmayalım. Genişletmek için tıkla... Evet.
333365 dedi: Emin misiniz? Sanki zamanında denediğimde olmamıştı diye hatırlıyorum. Bilgimden şüphe ettiğim için üstünü çizdim, yanlış bilgi vermiş olmayalım. Genişletmek için tıkla... Evet.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 17 Nisan 2023 #23 @demircay tamam o hâlde, teşekkürler. Bilgimin üstünü çizdim.
Hadesmane Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Memphis, Tennessee, United States Daha fazla Sistem Özellikleri ekransız toshiba Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #24 Gabe Newell dedi: Steam miktarları yeniden gözden geçirdi. Eskiden 10 ve 20 TL'likler satılırken şimdi asgari 40 TL'den başlıyor. Ancak buradan almak en mantıklısı zaten artık 40 TL'nin de pek bir değeri kalmadı. Genişletmek için tıkla... Yok aga bazı ucuz CS:GO silah skinleri, oyun kartları olsun bunlar önemli şeyler.
Gabe Newell dedi: Steam miktarları yeniden gözden geçirdi. Eskiden 10 ve 20 TL'likler satılırken şimdi asgari 40 TL'den başlıyor. Ancak buradan almak en mantıklısı zaten artık 40 TL'nin de pek bir değeri kalmadı. Genişletmek için tıkla... Yok aga bazı ucuz CS:GO silah skinleri, oyun kartları olsun bunlar önemli şeyler.
M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #25 demircay dedi: Hayır, bildiğim kadarıyla Steam cüzdanına iade etmeyi seçebiliyoruz. İstersen Nays hesabını paylaş, 1TL göndereyim. Kodu al. Genişletmek için tıkla... Hocam hesap onaylı değil ama gönderilebiliyor mu ? demircay dedi: Hayır, bildiğim kadarıyla Steam cüzdanına iade etmeyi seçebiliyoruz. İstersen Nays hesabını paylaş, 1TL göndereyim. Kodu al. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam eyvallah. Ben 1 hafta falan bekleyip oyun alır iade ederim.
demircay dedi: Hayır, bildiğim kadarıyla Steam cüzdanına iade etmeyi seçebiliyoruz. İstersen Nays hesabını paylaş, 1TL göndereyim. Kodu al. Genişletmek için tıkla... Hocam hesap onaylı değil ama gönderilebiliyor mu ? demircay dedi: Hayır, bildiğim kadarıyla Steam cüzdanına iade etmeyi seçebiliyoruz. İstersen Nays hesabını paylaş, 1TL göndereyim. Kodu al. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam eyvallah. Ben 1 hafta falan bekleyip oyun alır iade ederim.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 17 Nisan 2023 #26 maethril dedi: Teşekkürler hocam eyvallah. Ben 1 hafta falan bekleyip oyun alır iade ederim. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Rica ederim.
maethril dedi: Teşekkürler hocam eyvallah. Ben 1 hafta falan bekleyip oyun alır iade ederim. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Rica ederim.