Komple axolot seti kurmak için 5 bin TL bütçe yeter mi?

Katalonyayaslm

Centipat
Merhaba 5 bin TL bütçem var ve 80 l akvaryum soğutucu vesaire işte yeterli mi? Balık fiyatı falan derken yeterli mi 5 bin sizce?

Yeter yetmesine de ne kadar sağlıklı olur onu sorgulamak gerekir. Yani pompanın ısıtıcının orta/düşük kalitesini alırsın ne kadar yeterli olur onu düşünmek lazım. Bir de az önce baktım axolotl fiyatlarına 300 liraya da var 1500 liraya da yani 5000 lira 3 tane axolotl almaya anca yetebilir ama aynı zamanda 300 liraya aldığın axolotllar çok sağlıklı olmayabilir. Burada çok kaliteli bir akvaryum kurup sağlıksız axolotl almak da kötü bir seçenek aynı zamanda çok sağlıklı axolotl alıp kötü akvaryumda hayvanlara yazık edebilirsin. Ben de merak ediyorum o yüzden konuyu ben de takip edeceğim .

Hocam tek sorum var axolotl alacağım ama mesela Amerika'da axolotl planet var Google yaz çıkıyor adamlar işi çok büyütmüş Türkiye'de nasıl alabilirim ya siyah mavi gözlü arıyorum.

Hocam tek sorum var axolotl alacağım ama mesela Amerika'da axolotl planet var Google yaz çıkıyor adamlar işi çok büyütmüş Türkiye'de nasıl alabilirim ya siyah mavi gözlü arıyorum.

Öncelikle hangi şehirde yaşıyorsun o önemli İstanbul, İzmir, Ankara vs. ise bulursan ama küçük bir şehirde yaşıyorsan anca internetten temin edebilirsin o da ne kadar güvenilir bilemedim. Bu tip hayvanları görmeden almak kötü ayrıca almadan önce internetten biraz araştırma yapmanı öneririm sağlıklı axolotl nasıl görünür, neresinden belli olur, petshopa gidince seçtiğin canlıyı ona göre seçersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…