Komple boyalı araç alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba. Az miktar birikim yaptım, bir araç almak istiyorum. İlk aracım olacak nasipse.
Olabildiğince ağır hasar kaydından, podye-şase gibi hassas noktaların sorunsuz olmasına dikkat ediyorum.
Bir araç buldum modeli yüksek, kilometresi çok düşük. Fiyatı da uygun ama komple boyalı diyor.

Bu sorun olur mu? Ek olarak "Şu varsa kesinlikle uzak dur." diyeceğiniz şeyler nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu araç şemada gösterildiği gibi arka sağ taraftan bir darbe almış zaten bu darbenin ne denli bir hasar bıraktığına dair adamın bir fotoğrafı yoksa bence uzak durmalısın ya da gerçekten işini çok iyi bilen bir Exper'e götür onun dışında bu tarz arabalara kendi kafandan yanaşıp saçma bir araba alma çünkü burası Türkiye adamlar 3 arabadan 1 tane araba çıkarıyor.
Sen iyisi sağlam bir Exper'e sok aracı abi 5 10k için büyük zararlara girmemiş olursun.

Yani biraz daha birikim yap. Bu kadar boyası olan ve kazası olan aracı alma diyeceğim. Fakat her şeyin fiyatı her gün artıyor. Aracı al sıkıntı olmaz diyeceğim. İleride satarken sıkıntı yaşayacağın kesin. Karar senin. Ama aracı almaya karar verirsen mutlaka farklı ve güvenilir bir firmadan daha expertiz raporu çıkarmalısın.

Boya dert değil de patlayan airbagleri aynen yerine tıkıp buna tamir diyorlar. Ona dikkat etmelisin. Mümkünse airbag açmış araba almamaya çalışın. Tekrar açacağının hiç bir garantisi olmadığı gibi bir çoğunun bir daha airbag açması imkansız oluyor.

Hocam ilanı atarsanız ya da arabadan bahsederseniz daha rahat yorum yapabilirim. Fakat bu kadar boya varsa bolca macunda vardır. Çok yanaşmamakta fayda var. Bütçenizi ve isteklerinizi belirtirseniz daha rahat yardımcı olabilirim.

Forumda yasak mı bilmiyorum, reklam gibi algılanmasın diye ilan linki paylaşmadım.
Buyurun hocam: LİNK

600.000-650.000 TL gibi bütçem var. Minimum 2018 model, maksimum 100.000 KM, düz vites araç almak düşüncesindeyim. Dizeldense, benzinliye daha sıcak bakıyorum.

Şu anlık Toyota Corolla ve Fiat Egea gözüme hoş geliyor ama bunlar olmak zorunda değil.

Hocam bu araba airbag vs her şeyi açmış. Tamir olmuştur yazmışlar. Bence uzak durun. Yani nasıl ağır hasar kaydı olmaz bu araçta anlamadım.

Hocam sıfır araba sayılır komple boyalı olması normal değil. Arabayı aldıktan sonra 2 sene içerisinde değiştirme gibi bir düşünceniz yoksa Avensis alın Toyota. Ek olarak bu bütçede 2018 model üstü araç az var E150 kasa 2011 Corolla'ların temizi 700 liradan başlıyor. 1.6 motorlu olduğu sürece Corolla bakabilirsiniz. 301 falan da var bu bütçede ama çok önerilecek araç değil. Kia cerato bakabilirsiniz.
Örnek ilanlar:
İlanlar örnektir bu bütçede bunlar gibi bir sürü ilan var. Sizin baktığınız gibi 2018 model üstü düşük km ağır hasar almış airbag açmış arabalar denk gelir anca ya da oto kiralama da çalışmış.

Alınmaz diyenlere ithafen yazıyorum siz almayın araç düzgünse şaseye girmediyse sıkıntı yok motorda güzelse direkler şaseler podyeler işlemsizse tavanda da macun yoksa hiç sıkıntı olmaz beğenmeyen almasın

Ancak şunu ekleyeyim fiyat Egea'ya bu denli para bağlamak hayal kırıklığı olur şahet şahinden pek de farkı yok.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...eco-elegance-orjnl-218-binde-1225075479/detay şahet bu araç mantıklı motorunu öldüremezsiniz kaportası ona nazaran sağlam otomatik şanzumanı sağlam bir tık daha donanımlı bakım yapmasanız dahi arac sorun çıkarmaz arkadan kazadansa önden kaza daha temizdir podyeye girmediği ve şaseyi eğmediği sürece.
2. araç: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1195213193/detay bu da temiz ağır bir kazası yok sadece jant kapaklarından dolayı bir tık yıkık gibi duruyor o problem değil yine otomatik ve çoğu manuelden sağlamdır bunu da aynı şekil bozamazsınız

3.araç: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...hibinden-uygun-fiyat-fluence-1225144590/detay şu tarz bir fluance de olabilir daha yüksek donanımlısı bulunur.

4. araç: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...yon-geri-gorus-hiz-sabitleme-1225120659/detay bu da otomatik vites seçeneği bu da temiz bir araç.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…