Komple işletim sistemi yedekleme nasıl yapılır?

Pixel_x

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Yeni bir notebook aldım, içerisinde orijinal Windows 10 işletim sitemi yüklü, ben daha sonradan yüklemek üzere içerisindeki işletim siteminin yedeğini nasıl alabilirim? Yedek alma sebebim notebooka farklı bir işletim sistemi yükleyeceğim, eğer yükleyeceğim farklı işletim sistemi beğenmezsem isem Notebookla gelen orijinal Windows 10 işletim sistemi yedeğini yükleyeyim.

Lütfen yorumda yeni bir Windows 10 işletim sistemi yükleyin yazmayın, lisansımın silinmesini istemiyorum. Aldığım notebook Hometech Alfa 700c modeli şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyuk ihtimalle OEM lisanstir, dolayisiyla anakarta gomuludur lisans. Bu durumda sistem yedegi almaniza gerek yok direk temiz kurulum ile aktiflesir kendi kendine.

He eger aldiginiz yerde ozel olarak yuklettiyseniz de size lisans anahtarini da vermis olmalari lazimdir, sonucta lisans yine sizde olmali

Eger illa da sistem yedegi istiyorum diyorsaniz da Kaspersky Ghost kullanirdim 2010'lu yillarda, hala var midir bilmem, ama zaten tavsiye etmem temiz kurulum varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…