Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #1 Bu görev canımı sıkmaya başladı, hiçbir ipucu bulamadım. Adamın yanına gidip konuşuyorum fakat hiçbir şey olmuyor.
Bu görev canımı sıkmaya başladı, hiçbir ipucu bulamadım. Adamın yanına gidip konuşuyorum fakat hiçbir şey olmuyor.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 28 Nisan 2020 #2 Bildiğim kadarıyla o görev bozuk. Mount And Blade 2 Bannerlord ''Komployu Durdur'' Nasıl Bitirilir? | Donanim Arşivi 8 yıl beklediğimiz, sonunda Beta sürümü ile oyunculara sunulan Mound and Blade Bannerlord can sıkıcı bir ana görev hatası ile karşımızda çıkıyor. Komployu donanimarsivi.com
Bildiğim kadarıyla o görev bozuk. Mount And Blade 2 Bannerlord ''Komployu Durdur'' Nasıl Bitirilir? | Donanim Arşivi 8 yıl beklediğimiz, sonunda Beta sürümü ile oyunculara sunulan Mound and Blade Bannerlord can sıkıcı bir ana görev hatası ile karşımızda çıkıyor. Komployu donanimarsivi.com