komponentci.net güvenilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, kompomentci.net sitesinden alışveriş yapmayı düşünüyorum. Daha önce hiç yapmadım, bu site güvenilir mi? Alışveriş yapan var mı?

Şikayetvar sitesine bakmak çok saçma olur adam iyi bir deneyim yaşadıysa niye şikayet var sitesine yazsın ki adı üstünde şikayet var sitenin olayı kötü durumları yazmak.

Bizim amacımızda alışverişte sorun yaşamamak zaten eğer güvenilir olsaydı şikayetlere çözüm bulunurdu demek ki pek güvenilir değil.

@Hikaru Goatnamura önermem. Şikayetvar üzerinde para iadesi yapmıyor, hatalı ürün diye konu açanları gördüm.
aga sen şikayet var a dünyanın en güvenilir markasını yazsan genede kötü yorum çıkar buralardan bakmak çok mantıksız sitenin amacı bu

Hocam örnek bir site söyleyin bakalım o zaman her sitede şikayet olur bu dediğiniz saçma.

Önemli olan şikayet olması değil önemli olan şikayetlere çözüm bulunmuş olmalı misal ben 2 gün önce kargo konusunda Hepsiburada ile ilgili bir problem yaşadım şikayet var sitesine şikayetimi yazdım hemen 1-2 saat içerisinde telefon ile bana ulaşarak sorunumu çözdüler ama bu sitenin bunu yapacağını sanmıyorum.

aga sen şikayet var a dünyanın en güvenilir markasını yazsan genede kötü yorum çıkar buralardan bakmak çok mantıksız sitenin amacı bu
Hepsinin haklı nedenleri var. Benimde Şikayetvar'da kayıtlı markam var ve şu an 1 tane çözülmeyen şikayet yok. Belirttiğin markalar üyelerle ilgilenmiyor.

Merhaba, kompomentci.net sitesinden alışveriş yapmayı düşünüyorum. Daha önce hiç yapmadım, bu site güvenilir mi? Alışveriş yapan var mı?

Bu arada eğer özel bir sebep yok ise ve fiyat konusunda çok fark yok ise robolink motorobit robo90 ya da özdisan gibi sitelerden alışveriş yapılması en güveniliri olacaktır "www.komponentci.net" sitesinden daha bilinir oldukları için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı