Komponentlerle nasıl projeler yapılabilir?

Della.dd

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Canım sıkıldı ve komponent kutumu karıştırdım; hepsini teker teker not ettim, proje yapmak için.

1 adet BC337
1 adet BC557
1 adet TP4056
1 adet TP4056 ama 5 V USB çıkışlı
1 adet joystick
1 adet 16 V 47 µF kondansatör
1 adet dokunmatik sensör, 5 V kırmızı bir şey, adını unuttum maalesef
2 adet buzzer
2 adet Type-C modül
3 adet bakır-alüminyum plaket
4 adet 10 k potansiyometre

Kayda değer miktarda LED, ampul, DC motor, pil yatağı, switch, mouse scroll, mouse switch, mouse sensörleri (Rampage mouse’lardan söktüm), on-off switch, 1N4007 diyot, 330 R direnç, 1 k direnç var.

Arduino yoksa pek bir işe yarayacaklarını sanmıyorum tabii kendin PCB yapmazsan elinde hoparlör falan varsa mesela hoparlör sadece alt frekansları okuyor kondansatörler ve kapasitörlerle ve transistörlerle o hoparlöre üst frekansları da okutabilirsin yani gördüğün bütün elektronik cihazlarda bir şeyleri modifiye edebilirsin sadece senin hayal gücüne kalmış.

Arduino yoksa pek bir işe yarayacaklarını sanmıyorum tabii kendin PCB yapmazsan elinde hoparlör falan varsa mesela hoparlör sadece alt frekansları okuyor kondansatörler ve kapasitörlerle ve transistörlerle o hoparlöre üst frekansları da okutabilirsin yani gördüğün bütün elektronik cihazlarda bir şeyleri modifiye edebilirsin sadece senin hayal gücüne kalmış.
ttps://www.transfernow.net/dl/20260101ewWvVw78
Kimse yanıt vermeyince böyle bir şey yaptım, mesajınızı da yeni gördüm hocam kusuruma bakmayın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı