RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #1 Hepinize merhaba. Birkaç gün önce kompresörle bilgisayar temizlemeye karar verdim ama yine de bir kuşku var içimde. Ben de size sormak istedim bu arada parçalar takılıyken temizleyeceğim. Sizce bir sorun olur mu?
Hepinize merhaba. Birkaç gün önce kompresörle bilgisayar temizlemeye karar verdim ama yine de bir kuşku var içimde. Ben de size sormak istedim bu arada parçalar takılıyken temizleyeceğim. Sizce bir sorun olur mu?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 26 Ağustos 2022 #11 Ben ne kadar hata olsa da süpürge makinesi ile alıyordum, uzaktan tutarak bileşenlere yaklaştırmadan temizliğinizi yapın ve dikkatli olun. Artı 0 Eksi
Ben ne kadar hata olsa da süpürge makinesi ile alıyordum, uzaktan tutarak bileşenlere yaklaştırmadan temizliğinizi yapın ve dikkatli olun.
KS KS RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 27 Ağustos 2022 #12 345777 dedi: Üflemek çok temizlemez çok şiddetli olmayan bir hava tutup fanları da elinizle sabitlerseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada ekran kartını sökmeli miyim yoksa takılıyken temizlesem sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
345777 dedi: Üflemek çok temizlemez çok şiddetli olmayan bir hava tutup fanları da elinizle sabitlerseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada ekran kartını sökmeli miyim yoksa takılıyken temizlesem sıkıntı olur mu?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.334 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 27 Ağustos 2022 #13 RetR0_Z dedi: Bu arada ekran kartını sökmeli miyim yoksa takılıyken temizlesem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence söküp yapın. Öbür türlü sabitlemeniz gereken birkaç fan daha olacak çünkü. Ekran kartını ayrı temizlersiniz. Artı 0 Eksi
RetR0_Z dedi: Bu arada ekran kartını sökmeli miyim yoksa takılıyken temizlesem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence söküp yapın. Öbür türlü sabitlemeniz gereken birkaç fan daha olacak çünkü. Ekran kartını ayrı temizlersiniz.
KS KS RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 28 Ağustos 2022 #14 borisyeisar dedi: Bence söküp yapın. Öbür türlü sabitlemeniz gereken birkaç fan daha olacak çünkü. Ekran kartını ayrı temizlersiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten sadece hava vereceğim sırayla fanları tutarak hava verip temizleyeceğim. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Bence söküp yapın. Öbür türlü sabitlemeniz gereken birkaç fan daha olacak çünkü. Ekran kartını ayrı temizlersiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten sadece hava vereceğim sırayla fanları tutarak hava verip temizleyeceğim.