Çocuklardan bir tanesi geçen gün evimize geldi ben tuvaletteyken yeni aldığım PC'ye dik dik bakıyordu ben de alıp kolunda sürükleyip odadan attım ve kapıyı kilitledim . yok kırılmasın hocam. Uyuşturucu kullanıyordu. Aileside çok kötü insanlar. Babam kardeşim demeye utanıyor.
Küçük kardeşi de gelmişti. İkisi kapımı çalıyorlardı sürekli. Annem gelip abiniz canlı derste hadi gidin annenizin yanına diye kızıp beni büyük bir dertten kurtarmıştı .
Küçük kardeşi de gelmişti. İkisi kapımı çalıyorlardı sürekli. Annem gelip abiniz canlı derste hadi gidin annenizin yanına diye kızıp beni büyük bir dertten kurtarmıştı .
Kardeşimle oynamaya gelen bir komşu çocuğu var. Dün geldi, ablasının korona olduğunu söyledi. Anında kapı dışarı ettik. Testi negatif de olsa 2 hafta eve almamaya karar verdik çocuğu.
Bizim apartmanda neredeyse çocuk yok. Olanlar bile evimize gelmiyor zaten o yüzden böyle sorunlarla hiç karşılaşmadım. Şu kasanın içine işeyen çocuğun konusunu okudum 1 saattir anlamsız anlamsız gülüyorum.
Arkadaşlar bu konudan çıkaracağımız ders, misafir çocuğu varsa nolursa olsun odanızdan çıkmayın.
Cidden mesajları yazanlar abartmadıysa çok sinir bozucu. Apartmanda yaşamadığımız için şanslıyım.
Kardeşimle oynamaya gelen bir komşu çocuğu var. Dün geldi, ablasının korona olduğunu söyledi. Anında kapı dışarı ettik. Testi negatif de olsa 2 hafta eve almamaya karar verdik çocuğu.