Komşu çok gürültü çıkartıyor

Yasin252

Hectopat
Silah alıp kapılarına dayanmama az kaldı. Geçen hayırlı olsuna çıkacaktım. At aldılar zannettim çünkü evde at koşsa ancak o sesleri o gürültüyü yapabilir. Polis cağırmak istemiyorum çünkü konuşup gidiyorlar. Bunların da bu yüzsüzlükle takacakları yok zaten. Ne yapmamı önerirsiniz?

Güzel bir ev sinema sistemi ve son ses müzik. Sesi kıstırmak için aşağıya indiğinde önce siz sessiz olun diyin.

Tepemde bir tür hayvan gibi her gece bağıran bir çocuk var. Kendini yırtıyor resmen. Şimdi de duvara mı vuruyor, ayağıyla ritim mi tutuyor bilmiyorum ama kafayı yedirtecek derecede saçma işler yapıyor sürekli. Başka odada uyuduğum oluyor. Bazen yorgunluktan fark etmiyorum. Kafaya taksam delirtir adamı. Abuk subuk müzikleri son ses dinler, saçma sapan kanallar izler saat seçmeden. Sabah işe gideceğim ve ben ondan bahsediyorum mesela şu an. Hiçbir şekilde de çözümü yok maalesef. Duvar yumruklamaktan nasır çıktı elimde. Laftan da anlamıyorlar. Ben pes ettim.

Dinsizin hakkından imansız gelir. Ver mehteri!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Not: Kaliteli bir ses sistemi almayı unutmayınız.

Maalesef bu tür hayvanları doğaya salmak yerine, apartman dairelerine hapsediyoruz. Onların da suçu yok!

Aynı dertten ben de şikayetçiyim. Vura vura tavanı deleceğim. Yüz kere şikayete çıkıyoruz. Çocuk laftan anlamıyor diyorlar. Ben de gerizekalı çocuğunuz varsa, doktora götürün diyorum. Akraba evliliğinin ceremesini biz çekiyoruz. 3+1 evde 20 kişi kalıyorlar. Elden pek bir şey gelmiyor. Son çare taşınmak veya katil olmak.

Çok aklımdan geçiyor benim de bu iş. Gel gelelim diğer komşuların suçu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…