Komsucocugu.com incelemesi

Nokya

Picopat
Makaleler
4
Yer
Plüton
Bu site, söylendiğine göre misafir çocuğu getiriyormuş. İnceleyelim.
Siteyi açtığımızda karşımıza çok sade ama İngilizce bir arayüz çıkıyor. Tam olarak şöyle:

Bu arayüzde 2 tane seçenek çıkıyor: Troubleshoot ve Refresh. Refresh seçeneğini seçince yine aynı sayfaya atıyor, troubleshoot seçeneğini seçince de yardım alın uygulamasını açıyor. Bir de üstte "Search Bing for komsucocugu" diye bir şey var. Komsucocugu yazısına tıklayınca Bing'de "komsucocugu" nu aratıyor. Sitede misafir çocuğu getirme özelliği kaldırılmış sanırım. İncelemeyi sonuna kadar okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkürler. Bilgilendirici bir paylaşım olmuş. Daha önce bu siteden alışveriş yapmıştık. Daha doğrusu annem yapmış. Teslimat gerçekten hızlıydı. Öğlen 3 civarında verilen sipariş ertesi gün öğlen 12 civarında evimize ulaşmıştı. Ben eve vardığımda ürünlerin geldiğini ve bilgisayarımı kurcaladıklarını gördüm. Bu manzarayla karşılaştıktan sonra ürünlere sağlamlık testi yapmaya karar verdim ve sonucunda ürünlerin dayanıklılık konusunda çok zayıf olduğunu gördüm. Öyle ki kafalar birbirine tokuştuğu anda ağlama sesleri gelmeye başladı. Sanırım kronik sorun. Açıkçası bu siteden alışveriş yapmanızı önermiyorum. Tek artı yönü hızlı teslimat ama düzgün ürün göndermedikten sonra hızlı teslimatın hiçbir önemi kalmıyor. Bu benim yıllar önceki tecrübem. Belki zaman içinde ürün kalitesi artmıştır ama hiç sanmıyorum. Son yıllarda 'zeka geriliği' adlı bir sorun bulunmuş ve firma bir türlü düzeltemiyor.

Yıllar önce ben de alışveriş yapmıştım, aldığım misafir çocukları iyiydi. Yanında misafir çocuğunun oynaması için telefon da gelmişti, bilgisayarımı kurcalamamışlardı. F/P olarak Y3 versiyonunu önerirdim ama site misafir çocuğu alma özelliğini kaldırmış. Ayrıca benim aldığım misafir çocuklarının yanında pasta börek de hediyeydi.

Yeni güncelleme: Bu site www.komsu.com olarak yeniden açılmış ama artık misafir çocuğu değil farklı şeyler satıyor.

Misafir çocuğu istiyorsanız pastaborek.com sitesindeki "misafir çağır" butonundan misafir çocuğu seçeneğini seçin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…