Hocam 2KM mesafeye kadar iletiyor cihazın özelliği bu. Ama 2 anten almanız gerekiyor ve birbirini görecek şekilde konumlandırabilmeniz gerekiyor.
Bahsettiğim cihaz şu:
Bundan 2 tane alıp halledebilirsiniz ama 4300 TL eder ikisi toplam.
Bunun dışında en ucuz çözüm kablo hocam. Ama 150 metre diyorsunuz yani çekeceğiniz kablonun o mesafede başına bir şey gelmeden çekebilecek misiniz?
Bir yere kadar kablo çekebilirim demişsiniz de bir yere kadar kablo çekip ondan sonra başka şekilde götürmek isterseniz bu sefer de menzil genişletici cihaz falan almanız lazım ki hiçbir anlamı olmaz çünkü onu takacak priz olması lazım arada 150 metre mesafe varsa ortada bir yerde priz olmadığını varsayıyorum.
Hem az harcamak hem de komşunun internetini almak istiyorsanız yapacağınız tek şey 150 metre kablo yaptırmak ve alacağınız hıza (kablo boyundan kaynaklı bir kayıp olabilir) razı olmak olacak. Evinize de bir eski modem falan varsa onu takıp onun üzerinden yayabilirsiniz.