Atıyorum tamamen sizce mesela komşumuz üst katınızda oturuyor ve ona kibarca bir teklifte bulunuyoruz. Bize internet paylaşabilir misiniz faturayı yarı yarıya ödeyelim gibisinden. Böyle bir teklifte bulunmak sizce ayıp mıdır? Sizin görüşünüz nedir? Komşum bana böyle bir teklifte bulundu benim hayatımda internet hızı önemli olduğu için kibarca bir sebepten ötürü reddettim.
Verin 1 gün sonrada şifrenizi değiştirin aynı bırakmayın, kendi netleri bozulduysa verin yoksa boşverin ki benden de istendi zamanında verdim ama sonra şifre değiştim
Sadece belli bir saatte eve geliyor bir de tek yaşıyorsa, internetle tek işi sosyal medyada gezinmekse böyle bir şey istemesi normal. Eğer güvendiğiniz biriyse verin, güvenmiyorsanız ya da internet hızı dediğini gibi önemliyse vermeyebilirsiniz.
Tabikide hayır fakat verimli bir internet olmaz. Özellikle yeni bir modem/router kullaniyorsa, çekim gücü eu standartları gereği düşüktür. En ucuz interneti alıp kullanmak daha mantıklı bir hareket olur
Atıyorum tamamen sizce mesela komşumuz üst katınızda oturuyor ve ona kibarca bir teklifte bulunuyoruz. Bize internet paylaşabilir misiniz faturayı yarı yarıya ödeyelim gibisinden. Böyle bir teklifte bulunmak sizce ayıp mıdır? Sizin görüşünüz nedir? Komşum bana böyle bir teklifte bulundu benim hayatımda internet hızı önemli olduğu için kibarca bir sebepten ötürü reddettim.
Verin 1 gün sonra da şifrenizi değiştirin aynı bırakmayın, kendi netleri bozulduysa verin yoksa boş verin ki benden de istendi zamanında verdim ama sonra şifre değiştim