Komşudan nasıl internet alınır?

simdigeldim

Picopat
Altyapı çalışması nedeniyle internete bir süre erişemeyeceğim, komşumuzdan almayı planlıyorum fakat şöyle bir durum var benim ağımda yazıcı ve fotoğraflarımı vs depoladığım disk var bunlara başkasının erişmesini ve görmesini istemiyorum bunu nasıl sağlarım?
Elimde sadece bir router var interneti komşudan kablosuz olarak almam için routera bir alıcı mı bağlamam gerekir veya genişletici mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Cihazları internete bağlama bir süreliğine. Printerde Bluetooth özelliği varsa onu kullan.

Cihazları internete bağlama bir süreliğine. Printerde Bluetooth özelliği varsa onu kullan.

Altyapı gelene kadar uzun sürer zaten ulaşabileceklerini zannetmiyorum ama merak ettim biraz da bir de asıl sorum routerı nasıl internete bağlayabilirim alıcı mı bağlamam gerekiyor USB veya ethernet portuna?

Bluetooth özelliği olsa büyük ihtimal kullanırdı demekki böyle bir özelliği yok printerin.

Ethernet portuna takabileceğim bir alıcı yok sanırım Google'da bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…