Komşularım sürekli internetime bağlanıyor

Modemin eskiyse herhangi bir wifi kırma uygulamasından wps üzerinden rahatça kırabilirler. Şifre değiş wps özelliğini kapat.

Yaptığı suç hiç gidip konuşmakla uraşmayın o tipler anlamaz zaten, En iyisi polise gidin.

Böyle yüzsüz görmedim. WhatsApp'tan bağlanmamasını söyle dinlemezse al elindeki mesajları karakola git.

Bi git kapıya kibarca konuşmayı dene olmazsa karakola gidip şikayette bulunun.

Nelerden bahsediyorsunuz? Şifre değiştirse yeter. Hacker mı bu.. Yani konuyu açan arkadaş da bunu yapmadı mı? Anlamadım..

Sizden izinsiz kullanıyorsa bu bir suçtur gidin söyleyin laftan anlamazsa ver polise sürünsün internet şifrenizi nereden biliyor modem arayüzünden de banlayabilirsiniz.
Polisle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Benim merak ettiğim mac adresinden kalıcı olarak banlamama rağmen bağlanabilmesi

Polisle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Benim merak ettiğim Mac adresinden kalıcı olarak banlamama rağmen bağlanabilmesi.

Modem üzerinden banlamanız gerek veya modem şifresini değiştirin 1 hafta filan modemi açmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…