Komşum çok gürültü yapıyor

Hocam galiba komşunuzun hayali bir arkadaşı var.

Kendiniz konuşmayı deneyin eğer ondan da anlamazsa yönetimle tekrardan konuşun yine iyi sabretmişsiniz ben olsam ona inat ben de gürültü yapardım o telefon konuşmalarından duyabilirse tabii

Abartı mı? Yönetimdekilere 'biriniz gelin burada 2 gün benimle kalın" diyorum gelmiyorlar. Onlar da abarttığımı söyledi ama hiç kimse benim olduğum durumu kendi gözüyle görmek istemiyor.

Başkan duvarlar kağıttan herhalde. Bende yaşadım. Üst kata malum bir iş yapan bir abla taşınmıştı her geçe duvarlara vurma sesleri geliyordu en sonunda şikayet ettik polis falan geldi evden çıkardılar kadın geldi 2 ay sonra gitti.

Yanınıza bir arkadaşınızı alın. Bunu iyice dövün. Komada 4 ay kalsın o zamana kadar zaten taşınırsınız bir zahmet. Mümkünse mahalledeki ağır abileride çağırabilirsiniz onlarda güzel döver.

Gece eve subwooferları bağla ve Act A Fool aç. Mümkünse bass boosted olsun. Ve tadını çıkar! Troll yorum değil, tavsiyedir.
Kendiniz konuşmayı deneyin eğer ondan da anlamazsa yönetimle tekrardan konuşun yine iyi sabretmişsiniz ben olsam ona inat ben de gürültü yapardım o telefon konuşmalarından duyabilirse tabii
Aynısını düşündüm ama bu sefer diğer odadaki insanlara ayıp etmiş olacağım ve benim de bu gençten farkım kalmaz, sabrediyorum.
Ben kavgacı biri değilim. İnsan gibi nasıl hareket etmesi gerektiği hakkında fragman sunuyorum, umarım düzelir, düzelmezse de finali benden sonra gelen de döverek göstersin.

Böyle insanlara tek çözüm dayak. İsterseniz siz dövmeyin mahallenin abilerini toplayın onlar halleder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…