Komşum çok gürültü yapıyor

blacx1

Centipat
Üst katımdakiler sürekli ses yapıyor. Sesin her çeşidi var; bağırma, koşma, ,zıplama, kırma dökme ne ararsan var. Bıktım artık, şu an bile koşuyorlar, evimi seviyorum taşınamam maalesef, nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım? Birkaç sefer söyledik ama laftan anlamıyorlar, kavga gürültü uğraşmak istemiyorum, çözüm önerilerine açığım.

Oturduğunuz yerin yöneticisiyle konuşup durumu bildirdiniz mi?

Al benden de o kadar hocam; üst kattakiler, alt kattakiler, yan apartmandakiler sürekli ses çıkarıyor. Yandaki komşu son ses müzik dinleyip kafamızı ütülüyordu sesli bir şekilde bağırarak polis çağıracağımı söyleyince kedi gibi içeri girdiler o gün bugündür ses yapmıyorlar .

Alt kattakiler de ne kadar söylesek de laftan anlamıyorlar, bu gibi durumlarda son çözüm hukuki yollara başvurmak olacaktır.

Yandakileride sevmiyorum onların çocuğuda sürekli duvara vuruyorlar ağlayıp zırlıyorlar bıktım hocam. Ama üstteki ses daha çok rahatsız ediyor beni.

@blacx1

Gece yattıkları zaman siz de gürültü yapın. Eşekler anca kendi dilinden konuşulduğu zaman anlıyor. Benim komşular da aynı. Elli kere söylesen de çocukları sabahtan akşama kadar eşek gibi tepiniyorlar. Gece yattıkları zaman veriyorum müziğin zorunu. Şikayete gelmeye yüzleri olmuyor tabii.

Yandakileride sevmiyorum onların çocuğuda sürekli duvara vuruyorlar ağlayıp zırlıyorlar bıktım hocam. Ama üstteki ses daha çok rahatsız ediyor beni.
Karşı apartmanın en alt katındaki Suriyeli ailenin çocuğu öyle bir zırlıyor ki yok böyle bir ses, her gün bu saatlerde düzenli bir şekilde bağırarak ağlıyor. Kafayı yiyip balkondan aşağı atlayacağım yakında hocam. Az kaldı son demler patlayacağım bir gün.

İyi yapıyorsun anca öyle anlar bu yobazlar.

Çocuk bu ne yapsınlar? Hiç çocuk baktınız mı merak ediyorum.

Bakmadım? Çocuk ama şöyle bir durum var onları dünyaya getiren vatandaşlar onlara dur demez ise onlar tabii vururlar duvara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…