Komşum çok gürültü yapıyor

Türkiye çok yaşlı ülke statüsüne geçti. Böyle konuşmayın lütfen. Ayrıca 2 yaşındaki bebekten ses yapmamasını söyleyince susmasını bekliyorsan kusura bakma da hayalperestsin.
Ailesinin yalıtım yaptırması lazım o zaman kimse çocuğun zırlamasını dinlemek zorunda değil. İnsanlar çalışıyor yoruluyor bir de bunlar yüzünden uyanacakmı?

Aynen dostum. Şu an savaş çıksa hepiniz savaşa gidecektiniz zaten. Kurtuluş savaşında bile binlerce kişi savaştan kaçtı.

Ailesinin yalıtım yaptırması lazım o zaman kimse çocuğun zırlamasını dinlemek zorunda değil. İnsanlar çalışıyor yoruluyor bir de bunlar yüzünden uyanacakmı?
Benden çalışıyor yoruluyorum? Ne tatlı canınız var ya. Küçücük çocuk. Benle böyle bir zihniyetle tartışmayı reddediyorum.

Türkiye çok yaşlı ülke statüsüne geçti. Böyle malayani konuşmayın lütfen. Ayrıca 2 yaşındaki bebekten ses yapmamasını söyleyince susmasını bekliyorsan kusura bakmada hayalperestsin.
Benim lafım 2 yaşındaki çocuklara değil, kaldı ki bizim buradakiler çocuk kendini patlatana kadar ağlasın gidip bakmıyorlar, yatıştırmaya çalışmıyorlar. Bu sesi yapanlar 14-15, 6-7 yaş aralığındaki çocuklar.

Aynen dostum. Şu an savaş çıksa hepiniz savaşa gidecektiniz zaten. Kurtuluş savaşında bile binlerce kişi savaştan kaçtı.
Ben giderim TÜRK olan herkes te gider eminim. Biz onlar gibi korkak değiliz TÜRKüz varoluştan beri savaştık savaşıyoruzda. Sen istersen bütün suriyeli 18 yaşın altındaki çocukları evine alabilirsin.

Tamam muhteşem çocuk bakıcısı 3000.

O zaman konuşma. Ellerinde olan bir şey değil.
Sen seviyor olabilirsin insanlar sevmek zorunda değil. 7 8 yaşında çocuk laftan anlayacak. Oldu biz de gecenin köründe duvara vuralım o zaman kafamıza göre.

Türkiye çok yaşlı ülke statüsüne geçti. Böyle konuşmayın lütfen. Ayrıca 2 yaşındaki bebekten ses yapmamasını söyleyince susmasını bekliyorsan kusura bakma da hayalperestsin.
Koşturma sesi diyoruz 2 yaşındaki çocuğu demiyoruz. Dışarıya parkları okulları boşa yapmamışlar evde güm güm koşamaz.

Ayrıca 2 yaşındaki bebekten ses yapmamasını söyleyince susmasını bekliyorsan kusura bakma da hayalperestsin.

Her şeye muhalefet olan siyasetçi gibi olmak istemem, ama 2 yaşındaki bir bebeğin alt kattakileri rahatsız edecek kadar gürültü yapabileceğini sanmıyorum. Bunlar genelde 5+ üzeri çocuklar oluyor. Evet, çocuktur ses yapar fakat bir ebeveyn olarak da çocuğu bu konuda bilinçlerdirmek, uyarmak, gerekirse müdahale etmek de anne ve babanın görevidir.

Zaten nüfus azalıyor, bu neyin kafası? Çocuk yapmaktan iyice soğutun milleti.

Azalsın zaten Türkiye gibi bir coğrafyada bu kadar nüfus fazla. Fazla olmasaydı çoğunluk 5 - 10 katlı binalarda oturmuş olmayacaktı herkes müstakil evlerde oturacaktı bunun ekonomiylede alakası yok ekonomi iyiykende bu şekildeydi Türkiye her zaman nüfus kalabalıktı umarım tez zamanda gereksizler toz olup gider bu dünyadan da rahatıma bakarım bende. Bi kafa dinletmediler

Maalesef yapacak çok bir şey yok. Yasalar ciddi yaptırımlar yapmıyor, bu mevzular en son kavga gürültü ve taşınmaya varıyor. Belki çivi çiviyi söker diye onların yattığı saatlerde gürültü yapabilirsiniz, o zaman korkarlar.

Ben yurttayken yandaki oda ful 2. öğretim doluydu, adamlar gece 12 de başlar sabah 10 da yatana kadar resmen at koştururlardı odada. Bizim odadaki korkaklar bir şey diyemezdi, ben tek başıma mücadele ederdim, duvara tıklatırdım veya kapılarına gidip uyarırdım. En son adamlar odamıza geldiler, tek tek herkese sordular, "rahatsız oluyor musunuz?" diye, odamda 3 tane 'sözde' erkek vardı ve hiçbirisi de 'Rahatsız oluyoruz' diyemedi Sonra bana döndüler, 'artık duvara vurup uyarmandan bıktık, abartıyorsun" dediler, ben de 'düşmanlık istemiyorum ama zorlarsanız ben de sizi rahatsız etmeye başlarım" dedim, güldüler ve "Yok kanka sen bizi rahatsız edemezsin" dediler. Ben de "siz öğlen gibi uyuyorsunuz ben de o saatlerde uyanıyorum, istersem burada son sez müzik açarım, halay çekerim, arkadaşları toplarım okey oynarım, ne yapar eder sizi rahatsız ederim" dedim, çocukların hafiften suratı düştü, tekrar ama zayıfça 'yok biz rahatsız olmayız" dediler, "vallahi ben istersem bal gibi de rahatsız ederim, emin olun yaparım" dedim, bozuldular, diğer "erkekler" le selamlaşıp odadan ayrıldılar, o günden sonra gürültüleri bitmişti

İnsanlarla uğraşmak zor üstadım. İyi direnmişsiniz yine yanınızdakilere çok kızdım açıkçası.

İnsanlarla uğraşmak zor üstadım. İyi direnmişsiniz yine yanınızdakilere çok kızdım açıkçası.
Hocam bence siz diğer arkadaşların dediği gibi geceleri ses yapın. Ama aşağı kattakileri rahatsız etmemek açısından tavana doğru ses yapmanız daha iyi olur. Boş olmayan odalarda yapın ki sese uyanıp mevzuyu anlasınlar. Ses yaptıkları her gün yapın bunu. Kapıya gelmeye yüzleri tutarsa da fırçalar gönderirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…