fennys10 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #11 GenShepherd dedi: Aboneliğin kimin üzerine olduğunun önemi yok fotoğraflayın sadece gidip yeni abonelik almak gibisinden konuşun alamadığınızı ve fotoğrafı gösterip bunun düzeltilmesini isteyin bir dilekçi yazın fotoğrafı ek olarak koyun. Genişletmek için tıkla... Ben reşit değilim yardımcı olurlarmı?
GenShepherd dedi: Aboneliğin kimin üzerine olduğunun önemi yok fotoğraflayın sadece gidip yeni abonelik almak gibisinden konuşun alamadığınızı ve fotoğrafı gösterip bunun düzeltilmesini isteyin bir dilekçi yazın fotoğrafı ek olarak koyun. Genişletmek için tıkla... Ben reşit değilim yardımcı olurlarmı?
G GenShepherd Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 251 23 Kasım 2024 #12 fennys10 dedi: Ben reşit değilim yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Yaş kaç ki?
fennys10 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #13 GenShepherd dedi: Yaş kaç ki? Genişletmek için tıkla... 17 hocam
G GenShepherd Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 251 23 Kasım 2024 #14 fennys10 dedi: 17 hocam. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz bence sonuçta ihtiyaç karşılık bulamazsanız CİMER'e yazın.
fennys10 dedi: 17 hocam. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz bence sonuçta ihtiyaç karşılık bulamazsanız CİMER'e yazın.
fennys10 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #15 GenShepherd dedi: Sıkıntı olmaz bence sonuçta ihtiyaç karşılık bulamazsanız CİMER'e yazın. Genişletmek için tıkla... CİMER'e BTK'ya Açık Kapı'ya yazdım ama sonuç yok perşembe günüde babamın hesabından yazdım BTK'ya cevap bekliyorum resimde eklemiştim yazıya.
GenShepherd dedi: Sıkıntı olmaz bence sonuçta ihtiyaç karşılık bulamazsanız CİMER'e yazın. Genişletmek için tıkla... CİMER'e BTK'ya Açık Kapı'ya yazdım ama sonuç yok perşembe günüde babamın hesabından yazdım BTK'ya cevap bekliyorum resimde eklemiştim yazıya.