Komşunun internetini kendi evime dağıtmak için hangi program ?

Kerem Ozan AY

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
Tıp Öğrencisi
Arkadaşlar Zyxel nbg416N cihazını aldım , komşunun internetini alıp kendi evime dağıtmak için aşağıdaki programlardan hangisini kullanacağım ;

-WPS baplantısı (internet bağlantısı )

-Operasyon modunu router olarak ayarlamak

-Operasyon modunu erişim noktası olarak ayarlamak.

-Evrensel tekrarlayıcı (universal repeater ) olarak kullanmak.

ÜCRETİ ÖDÜYORUM

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretini ödeyecek misiniz?
Tabikide arkadaşım yarı parasını ödüyoruz. Kaçak internet için niye 70-80 liralık masraf yapalım ki, biz hırsız mıyız ? Neyse, Evrensel tekrarlayıcı olarak oluyormuş herhalde denedim ancak uyuşmadı onlarınki airties bu sorunu çözebilir miyim ? Ya da kablo bağlasam olur mu ? Sistem çöktü sorunu veriyor !! Acil yardım !!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunların hiç birisine gerek yoktu sorunu sade bir dille anlatırsan yardımcı olabilirim.

Örnk;
Evinizin komşunuza olan uzaklığı.
Bağlantı hızınız.
Ve yapmak istediğin kablolu kablosuz bağlantı ?

Bunların hiç birisine gerek yoktu sorunu sade bir dille anlatırsan yardımcı olabilirim.

Örnk;
Evinizin komşunuza olan uzaklığı.
Bağlantı hızınız.
Ve yapmak istediğin kablolu kablosuz bağlantı ?
Evimin bir yerinden ful çekiyor ancak modem falan aldım,evrensel tekrarlayıcı olarak kullandım son aşamada sistem çöktü hatas verdi kardeşim.

Modem acces point özellikli olduğunu düşünüyorum. Eğer biraz bilgin varsa tekrarlayıcı kanalı 6 olarak ayarla. Türkiye de pek kullanılmayan kanaldır. Sinyal daha kuvvetli olarak gelecektir.
Sistem çöktü derken işletim sistemi olarak mı? En baştan yapalım seninle adım adım olarak, ben sana anlatayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…