Komşunun internetini kullanmak

cagdasdrc

Decapat
Daha fazla  
Komşunun internetini kullanmak yasal mıdır bir cezası var mıdır bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi?

Komşunun internetini kullanmak yasal mıdır bir cezası var mıdır bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi?

Komşu izn verdiyse sorun olmaz fakat izin vermiyorsa ve sizin kullandığınıza dair elinde bir kanıt varsa polis arayabilir ama net bir şey söylemem pek doğru olmaz, en iyisi komşunuzfan izin alın kul hakkına girmeyin derim

İlk olarak kendi ismin ve fotoğrafın olan bir hesaptan bunları sorman olmamış.

Eskiden bir yaptırımı yoktu. Lakin son gelen düzenlemelerde bilgisayar başında yapılan şeylerde suç sayılmaya başlandı.

Kendisi anlayıp şikayet etmedikçe bir şey olmaz.
İnterneti aşırı yavaşlatacak bir şey yapmadığın sürece fark edeceğini sanmıyorum.

İzin almadan kullandığını varsaydım. Diğer durumlara başkaları cevap vermiş zaten.

Tck'nın 163/2 maddesine dayandırılıyor.
Oturduğunuz bir kafede ya da sokakta gezerken her bulduğunuz internet bağlantısını kullanmanızın 6 aydan 2 yıla varan hapis cezasıyla yargılanabileceğinizi aklınızda bulundurun. Modem arayüzünden Mac adresiniz ap açık gorunuyor bilginize.

İzni olmadan rızası olmadan haberi olmadan başkasının herhangi bir hizmetinden izinsiz şekilde yararlanmak bir suçtur. Kesinlikle boyle bir riske girmeyiniz. Kendiniz bir internet aboneliği alarak kendi internetinizi kullanınız.

Amerika'da araba içinde yandaki kafenin internetini kullanan bir adama ceza kesmişlerdi böyle bir haber hatırlıyorum. Türkiyedeki durumu bilmiyorum.

Amerika'da araba içinde yandaki kafenin internetini kullanan bir adama ceza kesmişlerdi böyle bir haber hatırlıyorum. Türkiye'deki durumu bilmiyorum.

Aynı durum geçerli hocam şifresiz ise sıkıntı arz etmez muhtemelen şifreyi bir kırıp bağlandı ise kesınlıkle suç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…