Komşunun internetini kullanmak

Ben internet gittiğinde kullanıyorum hocam bir sorun çıkmadı şu ana kadar.

Ben müşteri temsilcisiyim bana gelen müşterilen çoğu başka kişinin internetini kullanıyor bu sebeple yasal bir durum olup olmadığını öğrenmeye çalışıyordum

Yaptığı yanlış bir şey, vazgeçirmek yerine çok abartmadığın sürece fark etmez diyorsun.

Bir de saklayacak bir şeyim yok ki kanka

Yaptığı yanlış bir şey, vazgeçirmek yerine çok abartmadığın sürece fark etmez diyorsun.
Ben yapmıyorum

Espri yaptım zaten konu başlığının devamına yakıştığı için yazdım ve bence de günah.

Espri olabileceği aklımdan geçti aslında ama emoji falan göremeyince emin olamadım.

Ben abartmadığın sürece fark etmez derken kullananlar fark etmez anlamında söyledim. Zaten doğru yanlıştan apaçık ayrılmış. Neden sorduğunuda sonradan belirtmiş.

Normal şartlarda internet paylaşımı sağlayıcılar ve anayasal olarak yasak fakat günümüzde halen internet paylaşımını kullanan çok kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…