Komşuyla internet paylaşmak sıkıntı olur mu?

Çok sıkıntılı bir iş başka oparatörlerin taşınabilir Wi-Fi'lerini değerlendirmeni öneririm.

Samimiyseniz ve de ortak ödemeyi kabul ederse kullan bence. Ama verilerine falan ulaşma riski var güvenilir falan olsun yani bu sefer baş ağrısı çekilmez onun. Ve de yaptığın ince hareketler çok hoş kullanabilirsin fazla sorun çıkmadıkça. Eğer karşı taraf kabul ediyorsa yasal diye biliyorum. (hiçbir sorundan, mahkemelik olaylardan ben sorumlu değilim belirteyim!)

Asıl mesele siz birşey yaparsanız olur hocam. Onların internetine bağlı olduğunuz için dolaylı olarak onlara da yaptırım uygulanabilir.
Herhangi bir sıkıntı olacağını pek sanmıyorum hocam kötü sitelerle işim yoktur. Normal gündelik yaşam için kullanacağım. Ayrıca bölgemde mobil veri de çekmiyor. Çağrı merkezi sim kartı değiştirebilirseniz sorun çözülebilir dedi. Hattım da şirkete kayıtlı olduğu için işi istanbuldan halletmek lazım. O iş hallolur ve internet çekerse komşunun internetini sadece online oyunlar için ve oyun indirmek için kullanırım.

Çok sıkıntılı bir iş başka oparatörlerin taşınabilir Wi-Fi'lerini değerlendirmeni öneririm.
Neden sıkıntılı olsun. Ayrıca önerdiğiniz taşınabilir wifiler tam bir felaket. Çekmeyen internete 12 ay taahhüt dayatıyorlar. 12 ay boyunca zaten altyapım düzelecek.

Komşunun size ne kadar güvendiğine bağlı çünkü siz yasadışı bir işlem yapsanız(yaparsınız demiyorum) cezayı internet abonesi de alır o yüzden siz iyi bir insan olsanız dahi kimse kimseyle internet paylaşmak istemiyor bu da ikiniz arasındaki güven ilişkisine göre değişebilen bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…